Csörlő Kötél védőtasak, Univerzális, Fekete Poliészter Vezeték Szövőszék Cső Kábel tok 5cm(1.97) Szélessége Kábel Vonal(1M)

Csörlő Kötél védőtasak, Univerzális, Fekete Poliészter Vezeték Szövőszék Cső Kábel tok 5cm(1.97) Szélessége Kábel Vonal(1M)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

[Univerzális Fit]-Univerzális 5 CM szélesség csörlő kötélAlkalmas a legtöbb vontató alkalmazások.Például az off‑road helyreállítási, tengeri, mezőgazdasági, ipari, bányászati. [Termék function]-Csörlő kötél ujja, egy védőtasak, hogy megakadályozza a túlmelegedést, valamint csúszás.Ez a rugalmas kábel ujja egy nagyszerű eszköz védi a tömlőt a kopás, valamint egymáshoz kapcsolása, tömlők, valamint megakadályozza, kár, hogy a tömlő. [Magas Minőségű Anyag]-A csörlő Kötél Protector készült magas minőségű poliészter anyag, amely nem kell cserélni, gyakran erős, praktikus, tartós. [Ideális Csere]-a termékeket gyártani, szoros összhangban a szabvány specifikációit.Közvetlen utódja a régi vagy sérült kábel, védő. [Könnyű Telepíteni]-A kiemelkedő előnye, hogy a Csörlő Kötél Oltalmazó, hogy egyszerű-szerelés, szétszerelés, kényelmes, praktikus, közvetlenül cserélje ki a sérült vagy kopott egy, segít menteni egy csomó időt, energiát. [Univerzális Fit]-Univerzális 5 CM szélesség csörlő kötél.Alkalmas a legtöbb vontató alkalmazások.Például az off‑road helyreállítási, tengeri, mezőgazdasági, ipari, bányászati. [Termék function]-Csörlő kötél ujja, egy védőtasak, hogy megakadályozza a túlmelegedést, valamint csúszás.Ez a rugalmas kábel ujja egy nagyszerű eszköz védi a tömlőt a kopás, valamint egymáshoz kapcsolása, tömlők, valamint megakadályozza, kár, hogy a tömlő. [Magas Minőségű Anyag]-A csörlő Kötél Protector készült magas minőségű poliészter anyag, amely nem kell cserélni, gyakran erős, praktikus, tartós. [Ideális Csere]-a termékeket gyártani, szoros összhangban a szabvány specifikációit.Közvetlen utódja a régi vagy sérült kábel, védő. [Könnyű Telepíteni]-A kiemelkedő előnye, hogy a Csörlő Kötél Oltalmazó, hogy egyszerű-szerelés, szétszerelés, kényelmes, praktikus, közvetlenül cserélje ki a sérült vagy kopott egy, segít menteni egy csomó időt, energiát.Specifikáció : Elem Típus : Csörlő kötél protector Material : Polyester Color : Black Applicable Kötelet, Szélesség : Kb.97 a Vonatkozó Forgatókönyvek : Egyetemes Csomag Lista : 1 x Csörlő Kötél Ujja.

További részletek

Item Type:
Winch rope protector
Material:
Polyester
Color:
Black
Applicable Rope Width:
Approx. 5cm/1.97in Applicable Scenarios
Package List:
1 x Winch Rope Sleeve

Hasonló termékek a kategóriában