Nyelv Gyakorlására, a Gyermekek Nyelvét Tipp Fejt Szája Oktató Szóbeli izomerő Nyelv Képzési Eszköz a Tiszta Beszéd

Nyelv Gyakorlására, a Gyermekek Nyelvét Tipp Fejt Szája Oktató Szóbeli izomerő Nyelv Képzési Eszköz a Tiszta Beszéd

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【T‑Alakú】Nyelv tipp gyakorlat T‑Alakú edző alkalmas az elülső fogak helyzete a nyelved fel-le, vagy jobbra-balra váltakozó képzés 【T‑Alakú】Nyelv tipp gyakorlat T‑Alakú edző alkalmas az elülső fogak helyzete a nyelved fel-le, vagy jobbra-balra váltakozó képzés. 【C‑Alakú】Nyelv gyakorlására, C‑Alakú edző alkalmas felváltva képzés a számat, nyelvem. 【Funkció】Nyelv izom edző lehet használni, hogy gyakorolja azt a rugalmasságot, a nyelv, valamint alkalmas a nyelvi akadályok, mint például összefolyó beszéd, merev nyelvem, illetve hiányos kiejtés.Alkalmas fogszabályozás, nyelési egészségügyi tudatosság, a többi ember meg kell, hogy végezzen nyelvét a képzés. 【】 Alkalmazás Nyelv gyakorlására alkalmas nyelv oldalon, emelő -, elnyomás.Tökéletes minden korosztály számára megfelelő mind a gyermekek, mind a felnőttek.Használt, hogy nyúlik a nyelvi kantár, valamint javítja a bolus az irányítást.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Nyelv Tipp Exercise Material : PP + Hardver Alkalmas : fogszabályozás, nyelési egészségügyi tudatosság, a többi ember meg kell, hogy végezzen nyelv training Directions használata : Nyisd ki a szád, majd tegyél a nyelved hegyén tréner be a megfelelő helyzetben a szád, óvatosan falatot, majd tolja a labdát a nyelveddel az egyik oldalon, a másik oldalon a helyreállítás.A nyelvünkkel kell tartani a kapcsolatot a kis labdát jogosultja az egész folyamatot.Ismételje meg ezt a műveletet 10-50 times Cleaning : öblítse le meleg vízzel, majd wipe Notes : Ez a termék fogyasztható.Kár esetén, kérjük, ne használja, majd cserélje ki egy időben.Használat után a fogszabályozó tisztító tabletta cleanin Size : Képek Show Package Lista : 1 x‑Alakú Trainer 1 x T‑Alakú Trainer 1 x C‑Alakú Tréner.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tongue Tip Exercise
Material:
PP + Hardware
Suitable for:
orthodontics, swallowing health awareness and other people need to carry out tongue training
Directions for use:
Open your mouth and put the tip of your tongue trainer into the corresponding position in your mouth, gently bite it, and then push the ball with your tongue from one side to the other side for restoration. The tip of your tongue should keep in contact with the small ball holder throughout the whole process. Repeat this action 10-50 times:
Cleaning:
rinse with warm water and wipe
Notes:
This product is consumable. In case of damage, please stop using it and replace it in time. After using it, use it with orthodontic cleaning tablet for cleanin:
Size:
As Pictures Show
Package List:
1 x I‑Shape Trainer :
1 x T‑Shape Trainer :
1 x C‑Shape Trainer :

Hasonló termékek a kategóriában