M. Egy Retro Ékszerek Szervező Multilayers Tároló Kristály Tároló Doboz Ékszerek Kijelző Arany Felni, Átlátszó Doboz, Ékszer

M. Egy Retro Ékszerek Szervező Multilayers Tároló Kristály Tároló Doboz Ékszerek Kijelző Arany Felni, Átlátszó Doboz, Ékszer

Rendeléséhez elérhető
HUF 1521.00
Készleten:

Ez a kiváló minőségű vas,szóval ne aggódj, lesz formábanEz a robusztus, tartós, mentése több helyet is egy szép dekoráció.Tökéletesen szervez, illetve tárolja a kozmetikumok, kiegészítők.Könnyű hozzáférést biztosít az összes a smink termékek.Ez egy Tökéletes Karácsonyi Ajándék, a barátok,a család tagjai, valamint bármely smink szerelmeseinek.Gazdaság különböző személyes szépség elemek a fürdőben veszi fel kisebb szoba, valamint, hogy a lakóterület a rendet.Öltönyt gyönyörűen kijelző rúzsok,alapítványok,bronzosító,elpirul,szem árnyék,alapozók,púderek,smink kefék, valamint manikűr eszközök,zuhanyzó, mint a dezodor,az a köpeny,krémek,tisztító törölköző,hajápolási termékek.Csodálatos, kreatív tároló állvány, megfelel az ön igényeinek kényelmes, tökéletesen.Lesz 100% - ig elégedett a terméket!.Ez a kiváló minőségű vas,szóval ne aggódj, lesz formában.Ez a robusztus, tartós, mentése több helyet is egy szép dekoráció.Tökéletesen szervez, illetve tárolja a kozmetikumok, kiegészítők.Könnyű hozzáférést biztosít az összes a smink termékek.Ez egy Tökéletes Karácsonyi Ajándék, a barátok,a család tagjai, valamint bármely smink szerelmeseinek.Gazdaság különböző személyes szépség elemek a fürdőben veszi fel kisebb szoba, valamint, hogy a lakóterület a rendet.Öltönyt gyönyörűen kijelző rúzsok,alapítványok,bronzosító,elpirul,szem árnyék,alapozók,púderek,smink kefék, valamint manikűr eszközök,zuhanyzó, mint a dezodor,az a köpeny,krémek,tisztító törölköző,hajápolási termékek.Csodálatos, kreatív tároló állvány, megfelel az ön igényeinek kényelmes, tökéletesen.Lesz 100% - ig elégedett a terméket!.Specifikáció : Anyag : Üveg Szín : arany Méret : 29*21.5 cm Megjegyzés : 1 : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.Méret mérik kezem, lehet, 0,2-0,5 cm eltérés 3. Ha bármilyen kérdése van a rend, vagy a küldemény, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.Válaszolunk, amint lehetséges.Kérjük, hogy teljes mértékben megértsék, mi a különböző időzónát.

További részletek

Material:
Glass
Color:
gold
Size:
29*21.5*21.5cm
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation:
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :

Hasonló termékek a kategóriában