Atyhao Tárolók,Asztali Tároló Doboz Fedéllel, Kézzel készült Pamut Kötél Tároló Kosár a Smink Rövidáru Snack Tűk (Tejfehér)

Atyhao Tárolók,Asztali Tároló Doboz Fedéllel, Kézzel készült Pamut Kötél Tároló Kosár a Smink Rövidáru Snack Tűk (Tejfehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

【Többcélú】Az asztali tároló szervezője a multi használ, lehet tárolására használt kozmetikumok, rövidáru, a harapnivalókat, tű, stb 【Divatos Ládákat】Tervezték, hogy megfeleljen belső dekoráció, stílusa minden szoba az otthon vagy az irodában.Élvezze a pihentető légkört a puha, szürke, természetes fekete semleges színeket. 【Alkalmazandó Hely】Rövidáru tároló kosár, egyszerű, elegáns, gyönyörű, szép sző minta, tökéletes díszítő az otthon.Széles körben használják az éjjeliszekrényen, bejegyzés, szekrény, szekrény, polc, könyvespolc, iroda, hálószoba, konyha, gyerekszoba szobában. 【Pamut Kötél Anyag】Asztali tároló kosár anyaga elasztikus pamut kötelet, ami tartós, könnyű, könnyen emelje fel, majd mozdítsa.Pamut szövött kosár enyhe, nem irritálja a bőrt, a babának nem lesz baja, hogy biztosítsa a napi nyugalmat használja. 【Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen használati probléma, hogy nem lehet megoldani,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk segítséget.Válaszolni fogunk azonnal, hogy megoldja a problémát ad kielégítő választ,győződjön meg arról, hogy az ön nagy szolgálatot. 【Többcélú】Az asztali tároló szervezője a multi használ, lehet tárolására használt kozmetikumok, rövidáru, a harapnivalókat, tű, stb. 【Divatos Ládákat】Tervezték, hogy megfeleljen belső dekoráció, stílusa minden szoba az otthon vagy az irodában.Élvezze a pihentető légkört a puha, szürke, természetes fekete semleges színeket. 【Alkalmazandó Hely】Rövidáru tároló kosár, egyszerű, elegáns, gyönyörű, szép sző minta, tökéletes díszítő az otthon.Széles körben használják az éjjeliszekrényen, bejegyzés, szekrény, szekrény, polc, könyvespolc, iroda, hálószoba, konyha, gyerekszoba szobában. 【Pamut Kötél Anyag】Asztali tároló kosár anyaga elasztikus pamut kötelet, ami tartós, könnyű, könnyen emelje fel, majd mozdítsa.Pamut szövött kosár enyhe, nem irritálja a bőrt, a babának nem lesz baja, hogy biztosítsa a napi nyugalmat használja. 【Ügyfélszolgálat】Ha bármilyen használati probléma, hogy nem lehet megoldani,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk segítséget.Válaszolni fogunk azonnal, hogy megoldja a problémát ad kielégítő választ,győződjön meg arról, hogy az ön nagy szolgálatot.

További részletek

Item Type:
Storage Box with Lid
Material:
Cotton Rope
Weight:
Approx. 310g/10.9oz
Package List:
1 xDesktop Storage Basket:

Hasonló termékek a kategóriában