Aderpmin Konyha Szappan Adagoló Palm Ecset Multifunkcionális Tisztító Kefe Mosószerrel,Konyha& Fürdőkádban Cleaning Tool (Pet Pot Ecset)

Aderpmin Konyha Szappan Adagoló Palm Ecset Multifunkcionális Tisztító Kefe Mosószerrel,Konyha& Fürdőkádban Cleaning Tool (Pet Pot Ecset)

Rendeléséhez elérhető
HUF 531.00
Készleten:

【Sokoldalú Konyhai Eszköz】 Használni a mindennapi hogy tisztítsa meg a serpenyőt, fazék, tál, mosogató, tűzhely, konyhai eszközök, öntöttvas, pulton, stbEz védi a keze ne érjen a folyadékot közvetlenül, nem fog fájni a kezem bőrét. 【Beépített Folyadék Tároló Tartály】tisztítására, csak meg kell nyomnia a felső puha ragasztó mentesítés a folyadék.Nyomja meg a folyékony-a tisztító folyadék nem vész kárba, tisztítja simán, valamint gazdaságos. 【Egyedi Design】Ergonomikus kialakítás, könnyű tartani, valamint csúszásmentes, könnyen teljes a tisztító hatás, csak öblítse ki a kefét ki alaposan vízzel. 【Anyag】fémből, PET anyagból,könnyen súrolja tiszta piszok, illetve azok használata biztonságos a tapadásmentes edények.Használt mosógép konyha, tűzhely, mosdó, kerámia csempe. 【Többcélú】Az Étel Mosó Kefe ideális mosás, konyha, tűzhely, mosdó, kerámia csempe. 【Sokoldalú Konyhai Eszköz】 Használni a mindennapi hogy tisztítsa meg a serpenyőt, fazék, tál, mosogató, tűzhely, konyhai eszközök, öntöttvas, pulton, stb.Ez védi a keze ne érjen a folyadékot közvetlenül, nem fog fájni a kezem bőrét. 【Beépített Folyadék Tároló Tartály】tisztítására, csak meg kell nyomnia a felső puha ragasztó mentesítés a folyadék.Nyomja meg a folyékony-a tisztító folyadék nem vész kárba, tisztítja simán, valamint gazdaságos. 【Egyedi Design】Ergonomikus kialakítás, könnyű tartani, valamint csúszásmentes, könnyen teljes a tisztító hatás, csak öblítse ki a kefét ki alaposan vízzel. 【Anyag】fémből, PET anyagból,könnyen súrolja tiszta piszok, illetve azok használata biztonságos a tapadásmentes edények.Használt mosógép konyha, tűzhely, mosdó, kerámia csempe. 【Többcélú】Az Étel Mosó Kefe ideális mosás, konyha, tűzhely, mosdó, kerámia csempe.Előnye : Kényelmes, folyékony mentesítés, erős fertőtlenítő, nem ragadós kéz, nincs bőr károsodását.Nem kell, hogy mossa meg, takarítson meg időt és energiát anélkül, hogy fáj a kezem, majd erőteljesen fertőtlenítésére.Műszaki adatok Termék Mérete : 10*9cm a Csomag Tartalma 1 db/2 db × Többfunkciós gomb Megnyomásával Tisztító Kefe Megjegyzés : Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában