Yoeclan Szappan tartó Fali Zuhany, Fürdőszoba Szappan Tartály Utazik, Konyha Kád Mosogató, Tovább Szappan Száraz (Szürke, 1db)

Yoeclan Szappan tartó Fali Zuhany, Fürdőszoba Szappan Tartály Utazik, Konyha Kád Mosogató, Tovább Szappan Száraz (Szürke, 1db)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Ha szükséges, távolítsa el a ragasztó szalag tartó, csak a hő egy blowdryer, majd óvatosan emelje felKérjük, kerülje a szappantartó magasból való leesés.Kérem, ne dobja el a szappan konténer.Anyaga : ABS, vízálló, rustproof, tartós, egyszerű, szép a design. 2 ragasztó horgok a vissza; 1 most pedig egy plusz biztonsági mentés egy későbbi használatra.A szappantartó a csatorna fér szappan, szivacs, étel, kefék, borotvák, ékszerek stb.A szappan doboz jogosultja lehet használni, mint tároló doboz.A szappan konténer is egyszerű, tiszta, tökéletes konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, mosókonyha, vagy bárhol, ahol van egy sima, lapos felületre.Víz tálca design tovább a táblázat száraz.A szappanos víz öntötte ki takarítani, bármikor.Többé nem kell aggódnia a szappanos víz folyik mindenütt.Sok beépített vízelvezető lyukakat lehet igazán engedi a nedvességet, szappan ürüléke csatorna.Tartsa a szappan száraz.Flip design, vízálló, illetve por.Tudjuk nyitni, majd zárja be könnyen, egy kézzel.sima felső tud gyűrűk, valamint egyéb csecsebecsék.Tisztítsa meg a felületet egy törülközőt.Tépje le a ragasztó, ragaszd a falra.Szorítsa ki a felesleges levegőt.Lefagy a szappan dobozt a falon. ? Kompakt Méret : A kompakt méretek, ez a szappantartó tökéletes azok számára, akik kevés a hely a fürdőszoba vagy zuhanyzó található a területen.Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy kis mosdó, vagy polc, mégis elég nagy ahhoz, hogy tartsa egy normál méretű szappan. ? Robusztus, Tartós : Készült, magas minőségű anyagok, ez a szappan tartály erős, tartós, biztosítva, hogy ez lesz az utolsó, hosszú ideig.Könnyen telepíthető, nem kell lyukak, csak tépje le a ragasztó, ragaszd a falra, majd nyomkodjuk ki belőle a felesleges levegőt, majd tedd a szappan saver rajta. ? Könnyen tisztítható : Ez a szappan doboz van kialakítva, az egyszerű tisztítás, sima felület, amely lehet tisztára egy nedves ruhával.Ez is egy vízelvezető rendszer, amely lehetővé teszi a víz áramlását, megakadályozva, hogy az építmény a szappanhab, baktériumok. ? Stílusos Design : Az egyszerű, mégis elegáns design a zuhany szappan tartó teszi, hogy egy nagy kívül semmilyen fürdőszoba decor.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában