Pet Víz Adagoló Tál, Automatikus Pet Víz Adagoló Kutya Állt a Víz, Élelmiszer Feeder Megakadályozzák Csúszik, Állítható Magasság

Pet Víz Adagoló Tál, Automatikus Pet Víz Adagoló Kutya Állt a Víz, Élelmiszer Feeder Megakadályozzák Csúszik, Állítható Magasság

Rendeléséhez elérhető
HUF 4311.00
Készleten:

KÖNNYŰ SZÉTSZEDNI : Pet állt a víz adagoló adagoló minden kivehető, könnyen tisztítható, illetve folytatniEz lehet használni akár egy egész, vagy külön-külön a különböző forgatókönyvek.MULTI FUNKCIONÁLIS : A felső végén van egy pet víz adagoló üveget biztosítani, a tiszta víz, valamint a környezetszennyezés elkerülése érdekében.Az alsó végén van egy etetés tálat, ami tele van különböző élelmiszerek.ROLL a LABDÁT DESIGN : Ez a kutya tál víz adagoló csövet, a roll a labdát design, a pet-automatikusan nyalni a víz, egyszerű, de tiszta.Hatékonyabb elkerülése, nedvesítő a szőr, amikor az állat ivott.ÁLLÍTHATÓ : Automatikus állt a víz adagoló tál kutyák számára van összekötve támogatást, bár ez lehet forgatni, vagy felemelte, amelyek megfelelnek az igényeinek a kutyák különböző magasságban.Tapadókorong BÁZIS : Pet állt a víz adagoló tál tapadókorongok alatt, az alap, csúszásmentes, hogy megakadályozzák a háziállat a mozgó élelmiszer tál, etetés alatt, nem kell aggódni a kopogtatás át.Specifikáció : Elem Típus : Pet-Álló Tál Víz Adagoló Anyaga : ABS, PP, PVC Termék Méret : Hossz : Kb.2 a, Szélesség : Kb.9 be, Magasság : Kb.5 a Csomag Lista : 1 x Támogatást Bár 1 x Pet Víz Adagoló Üveg 1 x Tál Étel 1 x Fix Konzol 1 x Bázis Megjegyzés : 1. Víz üveg anyagból készült, környezetbarát, ABS, saját hőállóság belül 65°C, szakadó meleg víz nem probléma, nem közvetlenül a forró vizet. Ajánlott, hogy ha kitölti a víz, a víz szintje be van töltve 90% - a, tele van vízzel könnyen, mert lassú víz, ezt a terméket a vákuum kialakítása. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 0.

További részletek

Item Type:
Pet Standing Bowl Water Dispenser
Material:
ABS, PP, PVC
Product Size:
Length
Package List:
1 x Support Bar:
1 x Pet Water Dispenser Bottle:
1 x Food Bowl:
1 x Fixed Bracket:
1 x Base:
Note:
1. Water bottle material is made of environmentally friendly ABS, its own temperature resistance within 65°C, pouring warm water is no problem, do not directly to boiling water.:
2. It is recommended that when filling the water, the water level is loaded 90 percent, filled with water is easy to cause slow water, this product within the vacuum design.:
3. Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.:

Hasonló termékek a kategóriában