GSDNV Falra Tároló Állvány Multifunkciós Fürdőszoba, Konyha Nélkül Fogazat Műanyag Forgó Polc Konyha, Fürdő Tartozékok (Szín : Fekete)

GSDNV Falra Tároló Állvány Multifunkciós Fürdőszoba, Konyha Nélkül Fogazat Műanyag Forgó Polc Konyha, Fürdő Tartozékok (Szín : Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3240.00
Készleten:

*Környezetvédelmi technológia érdekel az egészsége, az egész család *Kiváló minőségű anyagból, ingyenes kombináció, egyszerű telepítés. *Lehet elforgatni 180° - állítsa be a keret nélküli tér korlátait. *Emelje fel a korláthoz, hogy megakadályozzák a veszélye, leeső tárgyak, ez a bizalom. *Egyszerű telepítés, telepíthető bármilyen sima felületre. *Környezetvédelmi technológia érdekel az egészsége, az egész család. *Kiváló minőségű anyagból, ingyenes kombináció, egyszerű telepítés. *Lehet elforgatni 180° - állítsa be a keret nélküli tér korlátait. *Emelje fel a korláthoz, hogy megakadályozzák a veszélye, leeső tárgyak, ez a bizalom. *Egyszerű telepítés, telepíthető bármilyen sima felületre. *Környezetvédelmi technológia érdekel az egészsége, az egész család.*Kiváló minőségű anyagból, ingyenes kombináció, könnyű telepítés.*Lehet elforgatni 180° - állítsa be a keret nélküli tér korlátait.*Emelje fel a korláthoz, hogy megakadályozzák a veszélye, leeső tárgyak, ez a bizalom.*Könnyű telepítés, telepíthető bármilyen sima felületre.Termékleírás : Szín : Fekete,Barna,Gray Size : 43.6 kg Material : Plastic Note : · A tényleges kézi mérés lehet, hogy tévedek.Tényleges méret alá, hogy általában a termék.· A különböző világítási a fényképezés körülményei, a szín a kép lehet, hogy kissé eltér a tényleges terméktől.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Kérjük keressen minket, ha bármilyen probléma, amikor megkapja az árut, mi válaszolunk, amint lehetséges!Kívánom, hogy a jó hangulat minden nap!Ésszerű tároló, búcsút messy High hőmérsékletű sütés lakk, sima, nem sorja, de nem fakul.

További részletek

Color:
Black,Brown,Gray
Size:
43.3x10.6x8.6cm
Weight:
0.6kg
Material:
Plastic
Note:
· The actual manual measurement may be wrong. Actual size is subject to actual product.:
· Due to different lighting and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product. Please refer to the actual product.:
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :

Hasonló termékek a kategóriában