Wzglod Vezető Nem Szőtt Szövet RFID Anti-Interferencia Anti-Sugárzás Ruhával Elektromágneses Árnyékolás Mobiltelefon Jel Blokkoló(Méret:10m)

Wzglod Vezető Nem Szőtt Szövet RFID Anti-Interferencia Anti-Sugárzás Ruhával Elektromágneses Árnyékolás Mobiltelefon Jel Blokkoló(Méret:10m)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7479.90
Készleten:

[RÉZ & VEZETŐ] Ez az EMF árnyékolás anyagból készült réz+nikkel+ nem szövött szövet, Megvastagodott, tartós, kopásálló,Szélesség : 43" Több continious méter állnak rendelkezésre,amelyek pajzs a 10 Mhz, hogy 5 ghz-es [SOK TERMÉK TENNI Is megvéd minket a sugárzás különböző elektronikus eszközök, mint például routerek, mobil, számítógép, mikrohullámú sütők, stb.lehet csak azokra a szövet a elektronikai berendezés, ami nagyban csökkenti a sugárzás. [STOP KÁRTYA SZEMÉLYAZONOSSÁG-LOPÁS] Lehet használni, hogy a vonal a zsebében, pénztárcák, valamint, hogy lezárja a hitelkártyát, sorban a kalap, vagy egy erszény, a mobiltelefon, intelligens kulcs, Megakadályozza az információ szivárgás, valamint megakadályozza, hogy az információ ellopása. [KÖNNYEN vágható] : könnyű vágni, majd varrjuk össze az EMI védelem,vágni, ha szükséges.Csökkenti a sugárzás által keltett 5g bázisállomások, valamint 5g mobiltelefonok. [VÉDELEM MOST] is használatos, EMI védelem, személyes adatok, adatvédelem, jel elkülönítés biztonságos lebonyolítására, RF elszigeteltség, a hardver, mind a szoftver tesztelés, káros EMF csökkentése, anti-hitelkártya futást, digitális adatvédelmi, sőt még többet is. [RÉZ & VEZETŐ] Ez az EMF árnyékolás anyagból készült réz+nikkel+ nem szövött szövet, Megvastagodott, tartós, kopásálló,Szélesség : 43" Több continious méter állnak rendelkezésre,amelyek pajzs a 10 Mhz, hogy 5 ghz-es. [SOK TERMÉK TENNI Is megvéd minket a sugárzás különböző elektronikus eszközök, mint például routerek, mobil, számítógép, mikrohullámú sütők, stb.lehet csak azokra a szövet a elektronikai berendezés, ami nagyban csökkenti a sugárzás. [STOP KÁRTYA SZEMÉLYAZONOSSÁG-LOPÁS] Lehet használni, hogy a vonal a zsebében, pénztárcák, valamint, hogy lezárja a hitelkártyát, sorban a kalap, vagy egy erszény, a mobiltelefon, intelligens kulcs, Megakadályozza az információ szivárgás, valamint megakadályozza, hogy az információ ellopása. [KÖNNYEN vágható] : könnyű vágni, majd varrjuk össze az EMI védelem,vágni, ha szükséges.Csökkenti a sugárzás által keltett 5g bázisállomások, valamint 5g mobiltelefonok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában