Anti Horkolás Eszköz,Aludni Kapcsolat Anti Horkol, Csuklópánt, Aludni Kapcsolat Horkol Dugóval,Intelligens Horkolás Karszalag Megakadályozzák

Anti Horkolás Eszköz,Aludni Kapcsolat Anti Horkol, Csuklópánt, Aludni Kapcsolat Horkol Dugóval,Intelligens Horkolás Karszalag Megakadályozzák

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

★【Nézni Alakú】 : Elektronikus horkolás termék elfogadott egy karszalag alakú design, akkor tegye a csuklóján, mint egy karóra, amely nem befolyásolja a légzés, alvás ★【Elektronikus Impulzus】 : Horkolás óra jellemzői a bioszenzor, amely érzékeli a horkolás, valamint serkenti a csukló gyengéd, lassú elektromos impulzus állítsa be az alvó helyzetben, hogy megakadályozza a horkolás. ★【Javíthatja az Alvás】 : Horkolás karkötő óra lehet jelentősen emelni a szenvedő alvás minőségét, valamint, hogy a légzés simítás, ami a tökéletes ajándék a horkoló ember. ★【Biztonságos Használata】 : Intelligens horkol, karkötő, nincs mellékhatás, egy stabil impulzus, amely nem zavarja a normális alvás, automatikusan észleli, hogy horkolsz, majd automatikusan kikapcsol 8 óra aktiválás után. ★【Széles körben Használja】 : Horkolás karkötő óra kis méret, könnyű súly, könnyű cipelni, ha kimegy, amely alkalmas a haza, utazás, üzleti utazás használni.Specifikáció : Elem Típus : Elektronikus Horkol Karkötő Anyaga : ABS Akkumulátor : 1 x AAA Elem (Nem Tartozék) Megfelelő Emberek : 1. Enyhe, időszakos aludni horkolás; 2. Ébresztő miatt a horkolás, apnoe; 3. Komolyan befolyásolja az alvás a partnerek vagy a családtagok, mert a horkolás; 4. Horkolás, légzés többször felfüggesztett, agyi ischaemia, hypoxia, amikor alszik; 5. A súlyos horkolás, apnoe okozta keringési, idegrendszeri betegségek.Hogyan Használjuk : Használata Vezető Film 1. A gél az elektromos áramot a gépbe, aztán bevonva, egy fekete vezetőképes film. Néhány perc után, a vezető ragasztó teljesen ragasztott a gépet, kérem, kezdje el használni.A Használja a a Csuklópánt 1. Megjavítani a gépet távolságban 2,5 cm közötti, a vissza a kezét, majd a csukló (körülbelül a fele a hossza), a csukló, hogy a javítás a telepítés. (Csak akkor kell megjavítani a gépet kapcsolatba léphet a bőrre, nem túl szoros, nem befolyásolja a vérkeringést) Vizsgálat Előtt Helyes Használata 1. Gép teszt : kapcsolja be a kapcsolót, majd állítsa be a minimális "1" skálán.Kérjük erősítse meg, hogy a LED lámpa sárga. Kérjük, erősítse meg a normális működését a LED lámpa.

További részletek

Item Type:
Electronic Snore Wristband
Material:
ABS
Battery:
1 x AAA Battery (Not Included)
Suitable People:
1. Mild and intermittent sleep snoring;:
2. Wake up due to the snoring, apnea;:
3. Seriously affect the sleep of partners or family members because of snoring;:
4. Snoring, breathing repeatedly suspended, cerebral ischemia, hypoxia when sleeping;:
5. Severe snoring, apnea induced cardiovascular, nervous system diseases.:
How To Use:
The Use of Conductive Film:
1. The gel will conduct electricity into the machine and be coated on a black conductive film.:
2. After a few minutes, the conductive adhesive is fully glued to the machine, please start using it.:
The Use of the Wristband:
1. Fix the machine at a distance of 2.5cm between the back of the hand and the wrist (about half of the length), turn the wrist to fix the installation. (Only need to fix the machine can contact with the skin, do not be too tight, do not affect blood circulation):
Test Before Correct Use:
1. Machine test:
turn on the switch and adjust to the minimum 1 scale. Please confirm that the LED light turns yellow.
2. Please confirm the normal operation of the LED lamp. When the weak pulse of about 5 seconds is the correct strength, please slowly and continuously press the pressure test button three times.:
3. Different people have different feelings about strength, so choose the appropriate strength according to their own situation. In addition, some users' nerves are more sensitive at night, so we suggest reducing 1-2 strength as your normal. (Note:
Do not use the machine when the indoor background noise is greater than 45dB, no pulse if the noise is greater than 45dB)
Package List:
1 x Snore Wristband 1 x Bag of Gel(2pcs) 1 x Screwdriver 1 x Bandage  1 x English Instruction  2 x Accessories

Hasonló termékek a kategóriában