LUNEZY Művészi Esernyő Rack a Csepegtető Tálcát,Beltéri Esernyő Tartót a Bejárati Ajtó a Folyosón,Esernyő Szervező a Napernyők (Szín : Barna)

LUNEZY Művészi Esernyő Rack a Csepegtető Tálcát,Beltéri Esernyő Tartót a Bejárati Ajtó a Folyosón,Esernyő Szervező a Napernyők (Szín : Barna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Fém Konstrukció】 : Az umbrella rack készült tartós, fém konstrukcióA robusztus fém keret, rozsda-ellenálló bevonattal kínál, magas stabilitás biztosítja év. 【Hollow-out Design】 : A nyitott fém konstrukció lehet fenntartani a jó szellőzés,hogy az esernyő lélegezzen szabadon,különösen tartani az otthoni vagy az irodai tiszta, esős napon. 【Cserélhető Víz Tálca】 : felhasználóbarát kivehető csepegtető tálcát, hogy megóvja a padlóra a vizet,különösen a parkettás padló szőnyeg. 【Alkalmazandó Különböző Helyeken】 : A esernyő jogosultja lehet használni, mint egy dekoráció szervezése, a napernyők,sétapálca,walking bot,kard,szárított virágok,festett kép, csövek, stb.a bejárat,ajtó,folyosó vagy ház,iroda,apartman,hotel,bárok, stb. 【100% - os Ügyfélszolgálat】 : habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésben a megrendelés.Majd kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás, gond nélkül!. 【Fém Konstrukció】 : Az umbrella rack készült tartós, fém konstrukció.A robusztus fém keret, rozsda-ellenálló bevonattal kínál, magas stabilitás biztosítja év. 【Hollow-out Design】 : A nyitott fém konstrukció lehet fenntartani a jó szellőzés,hogy az esernyő lélegezzen szabadon,különösen tartani az otthoni vagy az irodai tiszta, esős napon. 【Cserélhető Víz Tálca】 : felhasználóbarát kivehető csepegtető tálcát, hogy megóvja a padlóra a vizet,különösen a parkettás padló szőnyeg. 【Alkalmazandó Különböző Helyeken】 : A esernyő jogosultja lehet használni, mint egy dekoráció szervezése, a napernyők,sétapálca,walking bot,kard,szárított virágok,festett kép, csövek, stb.a bejárat,ajtó,folyosó vagy ház,iroda,apartman,hotel,bárok, stb. 【100% - os Ügyfélszolgálat】 : habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésben a megrendelés.Majd kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás, gond nélkül!. ●Esernyőtartó lehet használni, tárolja száraz, vagy vizes esernyő,hosszú napernyők,hotel vesszők a bejárat otthon,az irodában,a folyosón,üzletek vagy rejtettük el, amikor nem használják.●Specifications Name : esernyőtartó Rack Material : Metal Color : Fekete,Fehér,Brown Size : https : 21 x 21 x 62 cm/8.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában