Szótár Biztonságos, Erős ABS Elterelés Könyv, Biztonságos, Nagy Méretű, széles Körben Használt, Nagy Szimuláció a Kártya(Barna)

Szótár Biztonságos, Erős ABS Elterelés Könyv, Biztonságos, Nagy Méretű, széles Körben Használt, Nagy Szimuláció a Kártya(Barna)

Rendeléséhez elérhető
HUF 981.00
Készleten:

Szótár Stílus : Ezt a kis kitérőt könyv biztonságos funkciók szótár stílusú, magas szimuláció, amely úgy néz ki, mint egy igazi könyv, a könyvespolcKombinációs Zár : Ez a szótár biztonságos fogad el, 3 szám kombinációs zár, hogy elrejtse értékeit biztonságban.Rozsdamentes Acél : Ez a könyv széf fogad el megvastagodott, rozsdamentes acél belső fal, ami nagyon megbízható, erős.A széles körű Alkalmazás : Ez a könyv biztonságban kombinációs zár tárolására alkalmas a pénzt, útlevelet, ékszerek, valamint több.Tökéletes Ajándék : Ez a fém biztonságos doboz kombinációs zár tökéletes ajándék a barátok meg a család.Szolgáltatás : 1. Szótár Stílus : Ezt a kis kitérőt könyv biztonságos funkciók szótár stílusú, magas szimuláció, amely úgy néz ki, mint egy igazi könyv, a könyvespolc. Kombinációs Zár : Ez a szótár biztonságos fogad el, 3 szám kombinációs zár, hogy elrejtse értékeit biztonságban. Rozsdamentes Acél : Ez a könyv széf fogad el megvastagodott, rozsdamentes acél belső fal, ami nagyon megbízható, erős. A széles körű Alkalmazás : Ez a könyv biztonságban kombinációs zár tárolására alkalmas a pénzt, útlevelet, ékszerek, valamint több. Tökéletes Ajándék : Ez a fém biztonságos doboz kombinációs zár tökéletes ajándék a barátok meg a család.Specifikáció : Elem Típus : Elterelés Könyv Safe Material : Rozsdamentes Acél, ABSProduct Méret : Kb. 265 x 200 x 65mm / 10.6 a ( Kézi Mérés, Apró Hibát, Lehet, hogy Létezik ) Súly : Kb.98 oz Csomag Lista : 1 x Diversion Könyv Safe1 x Felhasználói Kézikönyv.

További részletek

Item Type:
 Diversion Book Safe
Material:
Stainless Steel, ABS
Product Size:
Approx. 265 x 200 x 65mm / 10.4 x 7.9 x 2.6in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Weight:
Approx. 850g / 29.98oz
Package List:
1 xDiversion Book Safe1 x User Manual:

Hasonló termékek a kategóriában