YU 10D Vezeték nélküli Daru Távirányító, Többszörös Védelem Elektromos Emelő Lift Távirányító, LED Kijelző, a Szállítószalag, Szén, Bányászati

YU 10D Vezeték nélküli Daru Távirányító, Többszörös Védelem Elektromos Emelő Lift Távirányító, LED Kijelző, a Szállítószalag, Szén, Bányászati

Rendeléséhez elérhető
HUF 6372.00
Készleten:

[Égésgátló Esetben] Az ABS héj a fogantyú jó láng ellenállás, ami nagyon alkalmas gyakorlati haszna az, hogy az ipari műveletek, pedig nagyon könnyű, csökkenti a munka teher [Kiváló Teljesítményt] Vezeték nélküli Daru Távirányító már szigorúan tesztelt, mielőtt elhagyja a gyárat, hogy megfeleljen a szigorú követelmények, a munka nehéz körülmények között, de erős anti-interferencia képességét. [Többszörös Védelem] Vezeték nélküli Daru Távirányító megakadályozhatja, hogy a hegesztési füst, fém por, olaj szennyezés, csepp, víz, sav, illetve 6 védelem az ön számára. [LED] használata Vezeték nélküli Daru Távirányító, az adó egy teljesítmény monitoring funkció, valamint megjeleníti a hálózati állapot LED indikátorok, amelyek egyértelmű, intuitív. [Fő Alkalmazás] Vezeték nélküli Daru Távirányító alkalmas a daruk, szállítószalagok, a szénbányászat berendezés, betonpumpák, illetve egyéb gépészeti berendezések.Hogyan kell Használni : Távirányítóval, illetve adók ugyanaz a sorozat modell lehet cserélni fog a következőképpen : 1. Az új adó nélkül az akkumulátor, illetve a vevő nem táplálható be. Távolítsa el a data U lemez. Helyezze be a kis U-lemez szerint az irányt. Ha az akkumulátor telepítve van, a jelzőfény felvillan háromszor, az adatok lemásolták az új adó, ami a szokásos módon használható. A vevő, helyezze be a kis U-lemez szerint az irányt, a piros fény villog háromszor lehet használni, általában után csatlakoztassa a tápkábelt.Specifikáció : Elem Típus : Vezeték nélküli Daru Távirányító Anyaga : ABS, Modell : YU 10 D Távirányító Akkumulátor : 2 x AA alkáli elem(nem) Alkalmazási Területek : Daruk, szállítószalagok, CNC, a szénbányászat gép, generátor indul el, betonpumpák, megragad, vödör, egyéb gép Csomag Lista : 2 db Távirányító 1 x Vevő 2 x Porvédő 2 x Biztosíték Megjegyzés : 1. Használat után a fő hatalom a crane-t ki kell kapcsolni, majd a hatalom a vevőkészülék kell levágni. Nyomja meg a reset vészleállító gombot, a távadó, valamint az a hely, az adó egy biztonságos helyen.A személyzet nem nyomja meg véletlenszerűen a balesetek elkerülése érdekében.

További részletek

Item Type:
Wireless Crane Remote Control
Material:
ABS
Model:
YU 10D
Remote Control Battery:
2 x AA alkaline battery(excluded)
Application Areas:
Cranes, conveyors, CNC, coal mining machinery, generator start up, concrete pumps, grab buckets, other machinery
Package List:
2 x Remote Control:
1 x Receiver:
2 x Dust Cover:
2 x Fuse:
Note:
1. After use, the main power of the crane should be turned off, and the power of the receiver should be cut off.:
2. Press the reset emergency stop button of the transmitter, and place the transmitter in a safe place. Personnel should not press it randomly to avoid accidents.:
3. The crane should have the main power relay, limit switch, and other safety facilities:
4. Stop using it in case of thunderstrike or interference.:
5. During installation and maintenance, the main power supply of the crane and the power supply in the receiver should be turned off to avoid electric shock.:

Hasonló termékek a kategóriában