5D Gyémánt Festménye Számú Készletek Tűz Phoenix Kör Teljes Fúró Gyémánt Művészeti Hímzés Kristály Cross Stitch a Fali Dekoráció(30x40cm)

5D Gyémánt Festménye Számú Készletek Tűz Phoenix Kör Teljes Fúró Gyémánt Művészeti Hímzés Kristály Cross Stitch a Fali Dekoráció(30x40cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 887.40
Készleten:

【Gyémánt Festés, Teljes Kör Fúrók】 : Új, frissített mágikus kör fúrók, hogy a gyémánt festés könnyebb, kevésbé frusztrált,a gyöngyök fedezi a teljes képet, a kép több csillámot, ha van elég idő, meg türelem, mint kihívást jelentő projekt, ez teljesen az ön számára 【Népszerű Művészeti Családi Interakció】 : Gyémánt festmény a legnépszerűbb DIY termék.Gyémánt művészi hímzéssel, kit könnyű felismerni, klasszikus műalkotások,ez enyhíti a gyerekek stressz pedig ápolják a türelem.maradjon távol a számítógépes játékok.Bújnak a család vagy a barátok, festeni ezt a mesterséget, hogy élvezze a család öröme. 【Egyszerű Lépésben】 : 1. A hely ugyanaz a gyémánt, a tálca, 2. Óvatosan helyezze be a "tollat" a tér ragasztó, 3. Vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon. 【Divat Dekoráció & Szép Ajándék】 : Ez a fajta gyémánt art festmény alkalmas,, díszítésére a nappali,hálószoba,iroda,hotel, ebédlő,hogy a tér több személyre szabott, divatos.Kézzel készített gyémánt festmények történik magad, ez egy nagy ajándék, hogy rokonok, barátok.Ez egy jó választás elismerését, valamint gyűjtemény. 【Meleg Tippek】 : Ez DIY teljes fúró gyémánt festmény, nem kész a kép, kell befejezni egyedül.Ha a gyémánt festmény kap hiányzik valami gyémánt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben kiszállítjuk a gyémántokat az ingyen lehetővé teszi, hogy teljes szép festmény. -A DIY 5 D gyémánt festmény az új népszerű termék. -Úgy ragyog, mit lát a képen. -Kitűnő adni barátai, szerettei kifejezni jó kívánságait. -Egyszerűen akasztotta a falra, ez teszi a szobát, a világ sokkal szebb.Csomag Tartalmazza : 1.A nagy felbontású festés vászon 2.Színes, Kerek gyémántok 3.Pont gyémánt tollal 5.Gyémánt tálca, Hogyan kell elindítani a gyémánt festmény? 1. Nyissa ki a csomagot, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt festmény eszközök. Tekintse meg a gyémánt színét, elrendezni, hogy a kódolás. Alkalmazza a megfelelő mennyiségű gyémánt ragasztó, hogy a tollat, bottal a megfelelő gyémánt. Szerint a megfelelő színkód bottal a gyémánt rá a megfelelő vászon.Kérdése lehet : 1.A strassz kerek vagy szögletes? Kerek Gyakorlat DIY Gyémánt Festmény.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában