Tolltartó, Nagy Kapacitás, Toll Tok Nagy Tároló Fekete Jogosultja a Jelölő Toll, Táska Tartós, 3 Rekesz Iskola Irodai Íróasztal

Tolltartó, Nagy Kapacitás, Toll Tok Nagy Tároló Fekete Jogosultja a Jelölő Toll, Táska Tartós, 3 Rekesz Iskola Irodai Íróasztal

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

A toll az esetben egy egyedi design, praktikus, stílusosNyitva design lehetővé teszi, hogy megtalálja az összes elem könnyen. 3 rekesz úgy tervezték, hogy külön-külön szervez a különböző elemeket.Úgy tervezték, a diákok pedig az irodai dolgozók.Zsebek design elszállásolására alkalmas bármilyen írószer irodai kellékek kell, vagy festmény, kellékek.Gyönyörű kivitelezés, minőségi anyagok.Egy ajándék osztálytársak, barátok, gyerekek. ? 【3 REKESZES】? 3 rekeszes, hogy szervezze meg a különböző elemek külön-külön.Könnyen tárolható, könnyen megtalálni azokat az elemeket.Zsebek kialakítása helyet biztosít tartja kisebb tárgyak vagy tartozékok.Rugalmas pántok tartsa a gyakran használt tollak. ? 【KÖZÉ EGY KIS HUROK】? van is egy kis hurok a végén a szervező tok, lehetővé teszi, hogy akassza fel a hátizsákot, vagy lógni egy kis dekoráció.Megjegyzés : A Vanmavo tolltartó alkalmas, hogy a gyerek 6 éves felnőttek. ? 【NAGY TÁROLÓ】? 8.Nagy tároló kapacitású ceruza tok szervezni akár 50 tollat/ceruzát, illetve egyéb kütyü.A toll esetben könnyen tartani kettős véget ér a jelölő toll, 20cm/7.9 inch vonalzó vagy kézi számológép.Tökéletes tárolására a személyes, illetve írószer termékek. ? 【SIMA & TARTÓS CIPZÁR】? Cipzár húzza készülnek, kiváló tömör rozsdamentes acél.Ergonómikus ívelt cipzár húz, könnyebb fogást irányítást. ⚽【 TARTÓS ANYAG】⚽ A tolltartó készült, magas minőségű, puha, vízhatlan oxford szövet.A varratok varrott szilárd vonalak.A strapabíró anyag védi a tartalmát be .Könnyű, könnyen hordozható, bárhol.
? 【NYITVA DESIGN】 ? Toll, táska tetejére két oldal nyílik meg nagyon széles, hogy lehetővé teszi, hogy megtalálja az összes elem könnyen. ?♀【FIGYELMES AJÁNDÉK】?♀ Ez nem csak egy tolltartó, de az is lehet használni a smink táska, kézműves tok, 3 C termékek vagy kiegészítők táska.Egy aranyos ajándék fiúk, lányok, fiatalok, mind a felnőttek, írók, művészek, érettségire, születésnapi ajándék, vagy vissza az iskolába, vagy utazási kellékek.
? 【MINŐSÉGI GARANCIA】 ? Ha bármilyen kérdése van a tolltartót , csak bátran forduljon hozzánk, mi pedig a válasz idő, hogy 24 órán belül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában