Afrikai Hámlasztó Nettó,JASSINS Afrikai Szivacs Nettó Test Hámlasztó Hosszú Nettó Zuhany Test Mosó Vissza Mosó Bőr Simább (Kávé + Rózsaszín)

Afrikai Hámlasztó Nettó,JASSINS Afrikai Szivacs Nettó Test Hámlasztó Hosszú Nettó Zuhany Test Mosó Vissza Mosó Bőr Simább (Kávé + Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 539.10
Készleten:

Jobb minőségű az anyag - A hosszú fürdő nettó szivacs készült biztonságos, megbízható, Új típusú nylon anyag, ami tartós, megbízható, hosszú idő használata, Könnyű, de nagyon erős is erős szappan kicsit habzik, mosógép barátságos, száraz gyorsan miatt a porózus jellege, amely egy több tiszta, kellemes a fürdés élményétHatékonyabb tisztítás - A hámlasztó test nettó ez durvább, mint egy átlagos fürdés ruhával, de elég puha a napi test tisztító.könnyen eltávolítja az elhalt bőrt, kosz, olaj, megszüntessük a szennyeződések, unclogging pórusokat, alkalmas a nők, mind a férfiak a legtöbb korosztály számára használható.Könnyen tisztítható, gyorsan szárad - E mosás net-egyszerű, tiszta, fenntartása, tedd közvetlenül a szeles helyen, száraz levegő közvetlenül néhány perc után biztosít egy tisztább, élvezhetőbb a fürdés élmény, szivacs gyorsan szárad miatt a porózus jellege.Jó pótlék, valamint terhességi - Az afrikai nettó szivacs kb.8 cm/ 30 cm széles, 31.4 cm/ 80 cm hosszúságú, de rugalmas, rugalmas, hogy lesz tovább után megnyúlt, nagy, a mosás, a szervezet minden területén nélkül halott sarokban, beleértve a hátsó, kezét, lábát.Mi többet adunk a tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás -, amely képes kielégíteni a napi fürdés használja(kérjük áztassuk a termék forró vízben 15 percig, mielőtt használja). -Mélyen, tiszta a kanos anyag mögött, búcsúzz el a halott bőr/akne, élvezni a fürdés!. -Alkalmas a test minden részébe. -Nincs víz felhalmozódása, könnyen tisztítható. -Praktikus tároló, könnyű száraz. -Az anyag kemény, tartós. -Magas minőségű nylon anyagból. -Nagy sűrűségű, nagy háló, könnyebb hab.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában