Yonihawk 6db Nagy Karom Haj Klipek a Sűrű Hajad,4.3 Inch Csúszásmentes Erős Karom Klip a Nők, a Lány(6 Szín áll Rendelkezésre)

Yonihawk 6db Nagy Karom Haj Klipek a Sűrű Hajad,4.3 Inch Csúszásmentes Erős Karom Klip a Nők, a Lány(6 Szín áll Rendelkezésre)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

[Termékadatok] Nagy műanyag Haj karom klip a nők számáraHat szín megragad videofájl megosztása megfeleljen az ön igényeinek kielégítésére, majd oszd meg a boldogságot. [Hat Színek] kínálunk hat színek a hajad karom klipek, akár itthon maradsz, vagy mész dolgozni, vagy egy fél, rájössz, hogy mindig van egy színe.A nagy keménysége az eredeti, fából készült karton csomagolás, hogy megakadályozzák a szállítás közbeni sérülések, de az is, hogy elősegítse az extra tapadás klip is van hely. [Praktikus Tervezési]Ez a nagy méret hajcsat célja, hogy egyszerű, s könnyen kezelhető.Ez a haj tárban 18 karmok, a nyílás szélessége lehet 3.7 inch, így akár a haja vastag vagy vékony, egyenes vagy göndör, ez a megfelelő az ön számára. [Kiváló Anyag] kiváló minőségű pasztell műanyag, akril anyag, biztonságos fém tavasz.Öt közülük egy matt kivitelben, ami növeli a képesség, hogy a markolat hajat, így jobban megfelel a részt vevő felállása, vagy szabadtéri sport. [Széles körben Használja] Haja Karom klipek fogja a hajad száraz-e mosás, fürdés, főzés, sütés, főzés, vagy gyakorlása.Ha szép haja van, de nem akarok teher lenni, ha valami, ez a klip neked. [Termékadatok] Nagy műanyag Haj karom klip a nők számára.Hat szín megragad videofájl megosztása megfeleljen az ön igényeinek kielégítésére, majd oszd meg a boldogságot. [Hat Színek] kínálunk hat színek a hajad karom klipek, akár itthon maradsz, vagy mész dolgozni, vagy egy fél, rájössz, hogy mindig van egy színe.A nagy keménysége az eredeti, fából készült karton csomagolás, hogy megakadályozzák a szállítás közbeni sérülések, de az is, hogy elősegítse az extra tapadás klip is van hely. [Praktikus Tervezési]Ez a nagy méret hajcsat célja, hogy egyszerű, s könnyen kezelhető.Ez a haj tárban 18 karmok, a nyílás szélessége lehet 3.7 inch, így akár a haja vastag vagy vékony, egyenes vagy göndör, ez a megfelelő az ön számára. [Kiváló Anyag] kiváló minőségű pasztell műanyag, akril anyag, biztonságos fém tavasz.Öt közülük egy matt kivitelben, ami növeli a képesség, hogy a markolat hajat, így jobban megfelel a részt vevő felállása, vagy szabadtéri sport.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában