Hanzx Jüan Artirish 16Inch Mesterséges Mini Kis karácsonyfa Díszek, Karácsonyi Kis Asztali Fa Kandalló Központi Haza Parti Dekoráció.

Hanzx Jüan Artirish 16Inch Mesterséges Mini Kis karácsonyfa Díszek, Karácsonyi Kis Asztali Fa Kandalló Központi Haza Parti Dekoráció.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

?TERMÉSZETES, ÉLETHŰ FELLEBBEZÉS - Ez 16 Inch mesterséges mini kis fa, használja a mesterséges ág, stabil cement tét borított vörös felhő mintás ruhával, díszített élethű piros bogyó, apple, természetes toboz, csak olyan élénk, mint most jött ki az erdőbőlEz egy tökéletes amellett, hogy élénkít, az álomszerű hangulatot Karácsonyra. ?KIVÁLÓ MINŐSÉG - A kis asztallap karácsonyfa készült prémium minőségű anyag, nem csak teszi a fa úgy néz ki, igazi, valamint több teljes, de azt is hozza, ünnepi hangulat az elkövetkező években.A szuper stabil bázis csomagolva segít, hogy a támogatást egyensúlyt, a fa pedig megakadályozza, hogy a felborulás.Ezenkívül a vörös felhő ruhával van egy jó dekoratív hatást. ?KÖNNYŰ BEÁLLÍTANI A PERC - Ágak is hajlított, illetve beállítani, bármilyen formára igényei szerint otthon dekoráció alkotnak egy egyedi Karácsonyi asztali fa.Lakberendezés fa könnyen telepíthető, majd mozgassa, majd újra fel lehet használni. ?LEGNAGYOBB DECRATION & AJÁNDÉK - Ez gyönyörű karácsonyfa is széles körben használják asztallap, kandallók, otthon, nappali, hálószoba, iroda, étterem, hotel stb.Is használják, mint egy csodálatos ajándék a család, a barátok, a szomszédok számára, házavató, Karácsony. ?ELÉGEDETTSÉG ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, megoldjuk a problémát, hogy 24 órán belül. ?TERMÉSZETES, ÉLETHŰ FELLEBBEZÉS - Ez 16 Inch mesterséges mini kis fa, használja a mesterséges ág, stabil cement tét borított vörös felhő mintás ruhával, díszített élethű piros bogyó, apple, természetes toboz, csak olyan élénk, mint most jött ki az erdőből.Ez egy tökéletes amellett, hogy élénkít, az álomszerű hangulatot Karácsonyra. ?KIVÁLÓ MINŐSÉG - A kis asztallap karácsonyfa készült prémium minőségű anyag, nem csak teszi a fa úgy néz ki, igazi, valamint több teljes, de azt is hozza, ünnepi hangulat az elkövetkező években.A szuper stabil bázis csomagolva segít, hogy a támogatást egyensúlyt, a fa pedig megakadályozza, hogy a felborulás.Ezenkívül a vörös felhő ruhával van egy jó dekoratív hatást. ?KÖNNYŰ BEÁLLÍTANI A PERC - Ágak is hajlított, illetve beállítani, bármilyen formára igényei szerint otthon dekoráció alkotnak egy egyedi Karácsonyi asztali fa.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában