LED Digitális Időzítő, Elektronikus Stopper Óra US Plug 100‑240V 12 24 Órás Kijelző Távirányító Otthon vagy Edzőteremben (GXE6T-1.8 RG(Fitness))

LED Digitális Időzítő, Elektronikus Stopper Óra US Plug 100‑240V 12 24 Órás Kijelző Távirányító Otthon vagy Edzőteremben (GXE6T-1.8 RG(Fitness))

Rendeléséhez elérhető
HUF 5139.00
Készleten:

[LED KIJELZŐ] A digitális időzítő használ 18 a LED kijelző, biztosítva a kényelmes távirányító, valamint több tucat előre programozható beállítások. [KÖNNYŰ kezelhetőség] Felszerelve, távirányító, csavarok, fali konnektor, de zárójelben, a digitális időzítő könnyű irányítani, majd telepítse, de használható otthon, edzőteremben. [CSENGŐ] A digitális fitness időzítő van egy berregő riasztás funkció emlékezteti a vége, amikor a csoport, segít koncentrálni elvégzése a feladat. [IDŐ BEÁLLÍTÁS] testreszabhatja a program a 9x99 csoportok a timer interval óra beállítása a képzési idő intervallum, kerek, pihenőidő, támogatja egy kattintással hozzáférni. A [MULTI FUNKCIÓK] Támogatása 12, illetve 24 órával valós idejű megjelenítés, a visszaszámlálás, időzítés funkció, stopper, egyéni intervallum mód, EMOM, TABATA, FGB, HIIT, stb. [LED KIJELZŐ] A digitális időzítő használ 1.8 a LED kijelző, biztosítva a kényelmes távirányító, valamint több tucat előre programozható beállítások. [KÖNNYŰ kezelhetőség] Felszerelve, távirányító, csavarok, fali konnektor, de zárójelben, a digitális időzítő könnyű irányítani, majd telepítse, de használható otthon, edzőteremben. [CSENGŐ] A digitális fitness időzítő van egy berregő riasztás funkció emlékezteti a vége, amikor a csoport, segít koncentrálni elvégzése a feladat. [IDŐ BEÁLLÍTÁS] testreszabhatja a program a 9x99 csoportok a timer interval óra beállítása a képzési idő intervallum, kerek, pihenőidő, támogatja egy kattintással hozzáférni. A [MULTI FUNKCIÓK] Támogatása 12, illetve 24 órával valós idejű megjelenítés, a visszaszámlálás, időzítés funkció, stopper, egyéni intervallum mód, EMOM, TABATA, FGB, HIIT, stb. [LED KIJELZŐ] A digitális időzítő használ 1.8 a LED kijelző, biztosítva a kényelmes távirányító, valamint több tucat előre programozható beállítások. A [MULTI FUNKCIÓK] Támogatása 12, illetve 24 órával valós idejű megjelenítés, a visszaszámlálás, időzítés funkció, stopper, egyéni intervallum mód, EMOM, TABATA, FGB, HIIT, stb. [IDŐ BEÁLLÍTÁS] testreszabhatja a program a 9x99 csoportok a timer interval óra beállítása a képzési idő intervallum, kerek, pihenőidő, támogatja egy kattintással hozzáférni.

További részletek

Item Type:
LED Digital Timer
Material:
Aluminum Alloy, ABS
Plug:
US Plug
Plug Input Voltage:
AC 100-240V
Product Input Voltage:
DC 5V
Remote Control Power Supply:
2 AAA dry batteries (not included)
Product Function:
Time:
12H 24H, HH
Stopwatch:
MM
Timing and Countdown:
MM
Alternate Cycle Timing:
EMOM 5 minute training, 1 minute rest, 3 cycles:
TABATA 20 second training, 10 second rest, 8 cycles:
HIIT 30 second training, 30 second rest, 99 cycles:
FGB 5 minute training, 1 minute rest, 5 cycles:
How to Use:
Take out the product and operate according to the user manual.:
Package List:
1 x Timer:
1 x Power Adapter:
1 x Power Cord:
1 x Remote Control:
6 x Screws:
4 x Wall Plugs:
2 x Brackets:

Hasonló termékek a kategóriában