BEDRE Seprű, a Seprűt meg Lapátot a Por Pan Hosszú nyelű Kombináció Office Home Álló helyzetben kell Söpörni a Tisztítás.

BEDRE Seprű, a Seprűt meg Lapátot a Por Pan Hosszú nyelű Kombináció Office Home Álló helyzetben kell Söpörni a Tisztítás.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1656.00
Készleten:

Magas minőségű seprű sörtéjű építési, További sűrű, tartós ■Seprűt meg Lapátot Állítsa be A TÖKÉLETES MAGASSÁG : Felejtsd el azt a seprűt, hogy túl rövid, de kellemetlen!Ez a seprű extra-magas 52", így soha nem kell hajolnia, soha többé!. ■A hosszú seprűnyél is lehetővé teszi, hogy elérje, minden sarkon meg a helyszínen, még a kanapé alatt, így tartani a tér makulátlan!. ■Seprűt meg Lapátot Meghatározott Puha, 4 Réteg Szög Seprű sörték : Szemétlapátot Jön kiváló minőségű seprű a sörtéjű konstrukció, amely nem nyeli el a vizet, hosszabb élettartamú, környezetbarát rost készült újrahasznosított PET. ■Mi pedig egy speciális technológia előállításához a seprű fejét, hogy tartósabb, jobb, mint a hagyományos seprű.Magas minőségű seprű sörtéjű építési, További sűrű, tartós. ■Seprűt meg Lapátot Állítsa be A TÖKÉLETES MAGASSÁG : Felejtsd el azt a seprűt, hogy túl rövid, de kellemetlen!Ez a seprű extra-magas 52", így soha nem kell hajolnia, soha többé!. ■A hosszú seprűnyél is lehetővé teszi, hogy elérje, minden sarkon meg a helyszínen, még a kanapé alatt, így tartani a tér makulátlan!. ■Seprűt meg Lapátot Meghatározott Puha, 4 Réteg Szög Seprű sörték : Szemétlapátot Jön kiváló minőségű seprű a sörtéjű konstrukció, amely nem nyeli el a vizet, hosszabb élettartamú, környezetbarát rost készült újrahasznosított PET. ■Mi pedig egy speciális technológia előállításához a seprű fejét, hogy tartósabb, jobb, mint a hagyományos seprű.A por pán ajakos a szélén, így a port, a piszkot fog söpörni a lapátot, ahelyett, hogy alatta.Ez is beépített fogak, így fésű a seprű, kefe, tartsa őket tiszta törmelék, valamint a túlzott szennyeződés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában