SoGuDio Kis Tükör, sminktükör,Nagy Felbontású Asztali Tükör Egyoldalas Tér Hordozható Hercegnő smink Tükör, sminktükör (Szín : Egy)

SoGuDio Kis Tükör, sminktükör,Nagy Felbontású Asztali Tükör Egyoldalas Tér Hordozható Hercegnő smink Tükör, sminktükör (Szín : Egy)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

* Smink tükör előtt, hogy fel tükör hordozható,mobil, könnyű, könnyen tisztítható, utazási BarátságosGarantáljuk, hogy szeretsz, ez a tükör. *Nagy felbontású tükör, tükör tiszta, képalkotó, adj meg egy új élmény a smink tükör, mindig azt mutatják, a szépség. *Multi - angle szabad forgását, az univerzális tengely elérése kozmetikai tükör multi - angle forgatás funkciót, függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintes, akkor az ön igényei szerint bármikor megváltoztatni a szög. *Anti - slip súly bázist használt a smink helyzetben, belül 35 fokos dőlésszög lehet stabil Dangdang, az alján a használata 2 MM vastag zöld hab, erősíti az anti - skid elkerülni a vágást, a táblázat.Hiúság tükör tökéletes, hogy vigye magával a szekrények, kollégium, barátom házak, színház osztály, vagy bármilyen asztalt, akkor kapcsolja be a smink asztal!. * Smink tükör előtt, hogy fel tükör hordozható,mobil, könnyű, könnyen tisztítható, utazási Barátságos.Garantáljuk, hogy szeretsz, ez a tükör. *Nagy felbontású tükör, tükör tiszta, képalkotó, adj meg egy új élmény a smink tükör, mindig azt mutatják, a szépség. *Multi - angle szabad forgását, az univerzális tengely elérése kozmetikai tükör multi - angle forgatás funkciót, függetlenül attól, hogy függőleges vagy vízszintes, akkor az ön igényei szerint bármikor megváltoztatni a szög. *Anti - slip súly bázist használt a smink helyzetben, belül 35 fokos dőlésszög lehet stabil Dangdang, az alján a használata 2 MM vastag zöld hab, erősíti az anti - skid elkerülni a vágást, a táblázat.Hiúság tükör tökéletes, hogy vigye magával a szekrények, kollégium, barátom házak, színház osztály, vagy bármilyen asztalt, akkor kapcsolja be a smink asztal!.A nagy felbontású tükör, nagyon világos, láthatjuk, hogy az arca minden részletét, így élvezheti aprólékos smink.Termék leírás : https : Szín : Termék Leírás : A mesés minőségi szabadon álló tükör ideális borotválkozás vagy alkalmazása smink.Teljes mértékben állítható a helyzetben, hogy a lehető legjobb tükrözi az összes világítás conditions Make - fel tükör típus : asztali egyoldalas mirror Mirror méret : 18* 25 CMBase méret : 13* 13 CMOverall méret : 32.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában