Távirányító, Játék Autó Sokk Csappantyú, Állítható Olaj-tele RC Autó Rázza Csappantyú a HPI RS4 Sport 3 1/10 RC Játék Autó(kék)

Távirányító, Játék Autó Sokk Csappantyú, Állítható Olaj-tele RC Autó Rázza Csappantyú a HPI RS4 Sport 3 1/10 RC Játék Autó(kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

[Magas Minőségű Anyag,] - - - 100% vadonatúj, nagyon tartós, kiváló minőségű precíziós CNC megmunkálás, hogy tartósabb, anti-rozsda is használható sokáig [Magas Hatékony]- Használó új sokk csappantyú hatékonyan csökkentheti a rezgés a távirányítóval autó, valamint a teljesítmény javítása. [Csodálatos Csere]- Ez a munka, mint a tökéletes megfelelő modell csere eredeti alkatrész ésszerű tervezés. [Ruha]- állítható, Hogy nem könnyen deformálódik, az anyagok kiváló minőségű, nagy szilárdságú, tartós, de elfogadja a HPI RS4 Sport 3 1/10 RC autó. [Egyszerű Telepíteni]- Könnyen telepítése, illetve szétszerelése, hogy nem tesz hozzá a plusz terhet, a könnyű súlya miatt.Szolgáltatás : 1. Könnyen telepítése, illetve szétszerelése, hogy nem tesz hozzá a plusz terhet, a könnyű súlya miatt. Ez a munka, mint a tökéletes megfelelő modell csere eredeti alkatrész ésszerű tervezés. Segítségével új sokk csappantyú hatékonyan csökkentheti a rezgés a távirányítóval autó, valamint a teljesítmény javítása. Hogy állítható, illetve nem könnyen deformálódik, az anyagok kiváló minőségű, nagy szilárdságú, tartós, de elfogadja a HPI RS4 Sport 3 1/10 RC autó. 100% vadonatúj, nagyon tartós, kiváló minőségű precíziós CNC megmunkálás, hogy tartósabb, anti-rozsda is használható sokáig.Specifikáció : Elem Típus : RC sokk csillapító Anyag : Alumínium Szín : Kék / Ezüst (opcionális) Teljes Hossza : Kb. 68mm (állítható) / 2.7 a szem-Szem : Kb.7 Üreges Gömb Átmérőjű Lyuk : Kb.1 lévő Mennyiség : 2 Db / szett Csomag Súly : Kb. 37 g Csomagolás Mérete : Kb.2 x 2 x 1 cm / 3.2 x 0,8 x 0,4 Kompatibilis : A HPI RS4 Sport 3 1/10 Csomag Lista : 2 x RC Sokk Csappantyú 4 x Labda Fejét 4 x Csavaros.

További részletek

Item Type:
RC shock damper
Material:
Aluminum alloy
Color:
Blue / Silver (optional)
Total Length:
Approx. 68mm (adjustable) / 2.7 in
Eye to Eye:
About. 59mm / 2.3 in
Diameter:
Approx.17mm / 0.7 in
Hollow Sphere Diameter Hole:
Approx. 3mm / 0.1 in
Quantity:
2 Pcs / set
Package Weight:
Approx. 37 g
Packing Size:
Approx. 8.2 x 2 x 1cm / 3.2 x 0.8 x 0.4 in
Compatible:
For HPI RS4 Sport 3 1/10
Package List:
2 xRC Shock Damper:
4 x Ball Head:
4 x Screw :

Hasonló termékek a kategóriában