HAOKTSB Dupla Ágyban Párnák Két Latex Párnák Megvastagodott, valamint Fokozott Megváltoztatása Nélkül Alkotnak Emberi Nyaki Gerinc, hogy

HAOKTSB Dupla Ágyban Párnák Két Latex Párnák Megvastagodott, valamint Fokozott Megváltoztatása Nélkül Alkotnak Emberi Nyaki Gerinc, hogy

Rendeléséhez elérhető
HUF 6030.00
Készleten:

A felhasználók az a képesség, hogy aludni hosszabb időre nem kell aggódni a fájdalomLatex párna kényelmes nyak párna, természetes gumi, latex.A párna két különböző kontúr magasságban mindkét oldalon, így kiválaszthatja az oldalon, hogy neked a legjobb.Latex párna megfelelnek a természetes ívét, a test pedig jobban támogatja a fej-nyak.Biztosítja a terápiás megkönnyebbülés minden talpfa.A gerinc igazítja természetesen, teljesen ellazítja az izmokat.A rugalmas sejt szerkezete megakadályozza, egyengető, valamint visszaállítja a párna eredeti alakja után minden éjjel pihenni.Ez a párna!Ez maximális kényelmet nyújtanak semmilyen testhelyzet, s az ideális alvás oldalán, hasán, majd vissza.Az ALVÁS Tökéletes!Műszaki adatok : Méret : 60*40*12/14cm Pillow anyag : természetes latex Pillowcase anyag : pamut fabric Package : 2*latex párna, 2*pamut külső párnahuzatot, 2*Rugalmas háló belső pillowcase The párnák vannak csomagolva tömörített csomagolás, amikor megérkeznek.Annak érdekében, hogy a legjobb használni hatás, készítse elő a következőket : 1. Nyissa meg a műanyag csomagolást, majd vegye ki a pillow2. Erősen fésű a párnát, várjon 24 hours3. Egyszer teljesen puha, kérjük, használja a párnát.Nagy Ajándék Ez a szabvány párna szett teszi a tökéletes ajándék bárkinek az életében, aki nemrég költözött, vagy lehet, hogy csak egy kis extra kényelmet.

További részletek

Size:
60*40*12/14cm
Pillow material:
natural latex
Pillowcase material:
cotton fabric
Package:
2*latex pillow, 2*cotton outer pillowcase, 2*Elastic mesh inner pillowcase
The pillows are packed in compressed packaging when they arrive. In order to get the best use effect, prepare as follows:
1. Open the plastic packaging and take out the pillow:
2. Strongly comb the pillow and wait for 24 hours:
3. Once it is completely soft, please use a pillow.:
Great Gift - This standard pillow set makes for a perfect housewarming gift for anyone in your life who has recently moved, or might just need a little extra comfort. :

Hasonló termékek a kategóriában