3M VHB Ragasztószalag 5962 Állandó Kötés Szalag Szalag - [Csomag 10 Db] 3. (W) x 5. (L) Conformable Fekete Hab Akril Ragasztó.

3M VHB Ragasztószalag 5962 Állandó Kötés Szalag Szalag - [Csomag 10 Db] 3. (W) x 5. (L) Conformable Fekete Hab Akril Ragasztó.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2493.90
Készleten:

Szerelési Szalag : kétoldalas szalag széles körben használják a készüléket ipar bond elektronikus kijelző panelek mikrohullámú sütő, szárítók, valamint hűtőszekrényKompatibilis Felület : alkalmas használt festékek, műanyag; ezt a szalagot használt kötés sütő ajtó üveg, hogy a por-bevonatú belső ajtó közgyűlés.Erő : ez az állandó kötés szalag kivételes erőt, hogy helyettesítse a helyszínen hegesztések, szegecsek, csavarok pedig a folyékony ragasztók.Ezt fel lehet használni a signage szerelés alkalmazásokban, ahol a nagy erő szükséges.Ellenállás : ez a nagy teljesítményű szerelés szalag ellenálló, UV-fény, vegyszerek, oldószerek, hideg-meleg kerékpározás hőmérséklet.Ez biztosítja a tartósan zárt kötvények ellen, víz, nedvesség extrém környezetekben.Műszaki adatok : ez a 0.vastag nyomás-érzékeny kötés szalag 3. 3 M VHB 5962 Állandó Kötés Ragasztószalag akril ragasztóval úgy tervezték, hogy lehet használni, mint egy csere a szegecsek, hegesztések, csavart, folyékony ragasztók.Kiváló nyíró erő, felületi tapadást valamint conformability, a kétoldalú hab ragasztószalag hozzon létre egy tiszta, egyenletes felületre.Azt a képességét, hogy a kötvény a különböző felületeket, beleértve az üveg, elektromos jelek, fa, műanyag, valamint a birtokosai.Ezt a nagy teherbírású szerelés szalag, kiváló tervezés, rugalmasságot kínál ellenáll a szélsőséges hőmérséklet-kerékpározás, oldószer, UV fény, nedvesség, illetve a vegyi anyagok.Széles körben használják a közlekedés, az építőipar, az elektronika vagy a készülék iparágak.Álom, Design, Szabadíts meg a 3 M VHB Ragasztószalag 5962. Ez egy fekete, 0.062 a (1,6 mm), módosított akril ragasztó egy nagyon conformable, hab mag.Ez helyettesítheti szegecsek, hegesztések, illetve a csavarokat.A gyors, könnyen használható, állandó kötés módszer, amely nagy szilárdság, hosszú távú tartósság.A hotel design rugalmasság a viscoelasticity erős képesség, hogy a kötvény a különböző felületeken.A 3 M VHB Ragasztószalag áll egy tartós akril ragasztó a viszkoelasztikus tulajdonságainak.Ez biztosítja a rendkívül erős kétoldalas hab szalag, hogy betartja széles szubsztrát, beleértve az alumínium, rozsdamentes acél, horganyzott acél, kompozit, műanyag, akril, polikarbonát, ABS festett vagy zárt fa vagy beton.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában