UXZDX CUJUX Multi-Funkciós Eszköz, Táska, Kerti Szerszámok Vödör Szervező a Zsebek

UXZDX CUJUX Multi-Funkciós Eszköz, Táska, Kerti Szerszámok Vödör Szervező a Zsebek

Rendeléséhez elérhető
HUF 3105.00
Készleten:

Felszerelt, több zsebbel, szervező/tárolási eszközök -Úgy tervezték, hogy a legtöbb szabványos vödör,könnyen hordozható eszközök. -Készült Oxford szövet anyag tartós, praktikus használat. -A hurkok, illetve ujjú zseb ez az eszköz tok lehetővé teszi, hogy készítsen a különböző eszközök, alkatrészek. -Web hurkok hüvely zsebbel biztosít több tárolási lehetőségek. Felszerelt, több zsebbel, szervező/tárolási eszközök. -Úgy tervezték, hogy a legtöbb szabványos vödör,könnyen hordozható eszközök. -Készült Oxford szövet anyag tartós, praktikus használat. -A hurkok, illetve ujjú zseb ez az eszköz tok lehetővé teszi, hogy készítsen a különböző eszközök, alkatrészek. -Web hurkok hüvely zsebbel biztosít több tárolási lehetőségek. Felszerelt, több zsebbel, szervező/tárolási eszközök.-Célja a legtöbb szabványos vödör,könnyen hordozható eszközök.-Készült Oxford szövet anyag tartós, praktikus használat.-A hurkok, illetve ujjú zseb ez az eszköz tok lehetővé teszi, hogy készítsen a különböző eszközök, alkatrészek.-Web hurkok hüvely zsebbel biztosít több tárolási lehetőségek.Tulajdonságok : -Szín : Fekete.-Anyaga : Oxford szövet.A csomag Tartalmazza : Toolkit*1 If bármilyen kérdése van a termék,kérem, forduljon hozzám,felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.Kérem, értsék meg, hogy a különbségek miatt, a világítás vagy a számítógép, monitor,nem garantálja, hogy a képek általában a színek 100% - ban ugyanaz.

További részletek

-Color:
Black.
-Material:
Oxford cloth.
-Size:
About 30.00X30.00X28.00cm/11.79X11.79X11.00in.
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product,please contact me,we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors,I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100%the same. :

Hasonló termékek a kategóriában