Biológiai Mikroszkóp Objektív, Nagy Nagyítás Széles látómező Egyetemes Mikroszkóp remek akromatikus Objektív a Mikroszkóp(S40/0.65)

Biológiai Mikroszkóp Objektív, Nagy Nagyítás Széles látómező Egyetemes Mikroszkóp remek akromatikus Objektív a Mikroszkóp(S40/0.65)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4932.00
Készleten:

Tiszta Képalkotó : Magas fényáteresztés, magas törésmutató, hogy a képalkotó az objektív fényesebb, világosabbErős a Megvalósíthatóságot : Az objektív fogad el egy szabványos felület, amelyet fel lehet használni a mikroszkóp azonos rekesz.Széles látómező : A széles látómezőt tesz megtekintése kényelmesebb, de a lencse nem rozsdásodik, vagy elmosódnak.Gyönyörű Kivitelezés : A tükör test anyaga magas minőségű anyagok, valamint gyönyörű kivitelezés.Ez egy fontos tartozék a mikroszkóp.Magas Minőségű Anyag : alumínium ötvözet, optikai üveg anyaga, erős, tartós, hosszú élettartam.Szolgáltatás : 1. Tiszta Képalkotó : Magas fényáteresztés, magas törésmutató, hogy a képalkotó az objektív fényesebb, világosabb. Magas Minőségű Anyag : alumínium ötvözet, optikai üveg anyaga, erős, tartós, hosszú élettartam. Gyönyörű Kivitelezés : A tükör test anyaga magas minőségű anyagok, valamint gyönyörű kivitelezés.Ez egy fontos tartozék a mikroszkóp. Erős a Megvalósíthatóságot : Az objektív fogad el egy szabványos felület, amelyet fel lehet használni a mikroszkóp azonos rekesz. Széles látómező : A széles látómezőt tesz megtekintése kényelmesebb, de a lencse nem rozsdásodik, vagy elmosódnak.Hogyan kell Használni : akkor lehet használni, ha telepítve van a mikroszkóp egy 20mm/0.8 a interface Specification : Elem Típus : Objektív Lens Material : Alumínium Ötvözet + Optikai Glass Purpose : Különleges Objektív a Mikroszkóp Csomag Lista : 1 x Cél Lens1 x Tároló Bucket Note : ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak!.

További részletek

Item Type:
Objective Lens
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Purpose:
Special Objective Lens for Microscope
Package List:
1 x Objective Lens :
1 x Storage Bucket :
Do not expose to direct sunlight! :

Hasonló termékek a kategóriában