Socobeta Joystick, 2db Játék Joystick Pontos Ellenőrző Érzékeny Csere

Socobeta Joystick, 2db Játék Joystick Pontos Ellenőrző Érzékeny Csere

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

ALKALMAZHATÓ MODELLEK : A joystick a jobbra-balra rocker, valamint a Kapcsoló LiteEllenőrizze, hogy a modell jobb illeszkedést!.ABS ANYAGBÓL Készült, prémium minőségű ABS anyagból, a joystick fel karcálló, biztosítva a hosszú élettartamot.ÉRZÉKENY MŰVELET : A joystick érzékeny működés, kis mozgás lesz tükrözi a játék, a végső élmény!.KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Könnyen telepíthető, majd távolítsa el, akkor töltse ki a telepítés néhány perc alatt.IDEÁLIS CSERE : akkor cserélje ki a kopott vagy sérült joystick a könnyű irányítani a botot jobb játék kontrolling!.Szolgáltatás : 1. ALKALMAZHATÓ MODELLEK : A joystick a jobbra-balra rocker, valamint a Kapcsoló Lite.Ellenőrizze, hogy a modell jobb illeszkedést!2. ABS ANYAGBÓL Készült, prémium minőségű ABS anyagból, a joystick fel karcálló, biztosítva a hosszú élettartamot. ÉRZÉKENY MŰVELET : A joystick érzékeny működés, kis mozgás lesz tükrözi a játék, a végső élmény!4. KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Könnyen telepíthető, majd távolítsa el, akkor töltse ki a telepítés néhány perc alatt. IDEÁLIS CSERE : akkor cserélje ki a kopott vagy sérült joystick a könnyű irányítani a botot jobb játék irányítja!Hogyan kell Használni : Telepíteni, illetve használni!Specifikáció : Elem Típus : Játék Joystick Material : ABS Csomag Lista : 2 x Game Joystick Note : 1. Legyen óvatos, ha eltávolítja a négy-három‑szárny ház csavarok, mert könnyű eltávolítani. Győződjön meg arról, hogy alkalmazza elég lefelé irányuló nyomást a csavarhúzóval, majd fordítsa lassan.Ellenőrizze, hogy a csavart is fordult az út mentén. A telepítés után, kérjük, végezze el az kalibrálás a beállítás menüből, majd telepítse a rendelkezésre álló vezérlő firmware frissítések.

További részletek

Item Type:
Game Joystick
Material:
ABS
Package List:
2 xGame Joystick:
Note:
1. Be careful when removing the four three‑wing housing screws, because they are easy to remove.:
2. Make sure to apply enough downward pressure on the screwdriver and turn it slowly. Check whether the screw is also turning along the way.:
3. After installation, please perform calibration from the setup menu and install any available controller firmware updates.:

Hasonló termékek a kategóriában