Shechane Szilikon Test Mosó, Finom Test Kefe, 2 az 1-ben Zuhany & Fejbőr Masszírozó, Anti-Slip & Easy-to-Hold Zuhany Ecset, Lathers Jól.

Shechane Szilikon Test Mosó, Finom Test Kefe, 2 az 1-ben Zuhany & Fejbőr Masszírozó, Anti-Slip & Easy-to-Hold Zuhany Ecset, Lathers Jól.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

【Üde, Nedves vagy Száraz】használhatja, mossa meg a testét, kezek, tiszta arc, távolítsa el a make-up, stbVagy, mosd meg a bőr, ha száraz gyengéden hámlasztja, csökkenti a narancsbőr, elősegíti a vérkeringést, segít a bőr kiadás metabolikus hulladék, valamint a méreganyagok. 【2 az 1-ben Szilikon Test Mosó】 Kettős felhasználású Szilikon Test Ecset találkozik a szervezet érdekel szüksége van.Rövid, de kemény szilikon részecskék masszázs funkció napi hámlasztó, gyengéd masszázs.Hosszú, puha sörték lehet létrehozni a tökéletes habok, különösen érzékeny bőrre, még a baba bőrét. 【Felülmúlja a Hagyományos Loofahs】Shechane szilikon fürdő ecset hőálló biztonságos használatra forró víz.Ez nem szívja magába a vizet, könnyen tisztítható, gyorsan szárad, majd nehéz, hogy a penész.Szilikon elektronika biztonságosabb, tartós, higiénikus, mint a törölközőt, hagyományos loofahs. 【Szuper Prémium Szilikon】Ez a test ecsettel készült élelmiszer-minőségű szilikon, ami egy remek textúra/ ökológiai/ hőálló/ puha s több, szilikon saválló majd fel lehet használni, a szénsavas vizet, vagy illóolajok. 【Könnyű Tartani & Utazási Csomag】 Kiváló kapaszkodó méret : 5.Tökéletes a tornaterem táska/úszás/kültéri/utazás/üzleti útra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában