5D DIY Gyémánt Festmény Cross Stitch Kit Car-Strassz Mozaik Massza Teljes Gyémánt Hímzés Régi Teherautó Kép (Méret : 50X80CM)

5D DIY Gyémánt Festmény Cross Stitch Kit Car-Strassz Mozaik Massza Teljes Gyémánt Hímzés Régi Teherautó Kép (Méret : 50X80CM)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3580.20
Készleten:

*DIY gyémánt festmény : Egy gyémánt festmény eszközök, különböző színű strassz *Szabadidő tevékenységek : A kézzel készített 5d gyémánt festmény készletek növelheti a gyerek kezébe-a képességét, segít elterelni az idősek az unalom, gazdagítja a fiatalok szabadideje, de jó kötés tapasztalat a család. *Termelési nehézség : legnépszerűbb DIY dekoráció,színes, háromdimenziós, Gyémánt festmény kit könnyű felismerni, klasszikus műalkotások,élvezni fogja a szerencsém.A tapasztalat az az érzés, hogy egy festő,vannak levelet tippek a rajz, olyan emberek, akik nem tudnak rajzolni, könnyen lehet, hogy ez. *Tökéletes otthon dekoráció : Ha úgy gondolja, hogy a dekoráció a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying. *Jó az értékesítés utáni szolgáltatás : függetlenül attól, Hogy a hiányzó gyémántok, vagy egyéb dolgokat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldja a problémát 24 óra. *DIY gyémánt festmény : Egy gyémánt festmény eszközök, különböző színű strassz. *Szabadidő tevékenységek : A kézzel készített 5d gyémánt festmény készletek növelheti a gyerek kezébe-a képességét, segít elterelni az idősek az unalom, gazdagítja a fiatalok szabadideje, de jó kötés tapasztalat a család. *Termelési nehézség : legnépszerűbb DIY dekoráció,színes, háromdimenziós, Gyémánt festmény kit könnyű felismerni, klasszikus műalkotások,élvezni fogja a szerencsém.A tapasztalat az az érzés, hogy egy festő,vannak levelet tippek a rajz, olyan emberek, akik nem tudnak rajzolni, könnyen lehet, hogy ez. *Tökéletes otthon dekoráció : Ha úgy gondolja, hogy a dekoráció a ház unalmas, hétköznapi, a Cross Stitch Gyémánt Festmény Készletek segítségével, hogy a nappaliban, a hálóban, más helyen lesz vivifying. *Jó az értékesítés utáni szolgáltatás : függetlenül attól, Hogy a hiányzó gyémántok, vagy egyéb dolgokat, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megoldja a problémát 24 óra. "Gyémánt a festmény egy szórakoztató, pihentető tevékenység alkalmas Alkalmas Alkalmas az emberek többsége, hogy követi a trendet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában