Zboro Vicces Kisállat Macska Őrült Labdát Lemez Interaktív Szórakoztató Lemez Lemez Lejátszása Trilaminar Lemezjátszó Két Réteg Macska Torony

Zboro Vicces Kisállat Macska Őrült Labdát Lemez Interaktív Szórakoztató Lemez Lemez Lejátszása Trilaminar Lemezjátszó Két Réteg Macska Torony

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

1 A pálya kialakítása az útvonal, ahol a labda gurul végig.Csak óvatosan roll a színes golyó, akkor felkelti a macska szokás, vonzza a játék érdekes, találkozni a vadászati természet. Dupla boldogság, engedje el a macska a természet, akkor beágyazása egyéb játékok, például ugratni macska pálca, kezdve a macska vadászati mód. Elfogadása nagy sűrűségű környezetvédelmi anyag, nem aggódjon az erős hatás, valamint a szünet. A 2 réteg külön design, könnyű eltávolításához, valamint a kerek labda módosítható más típusú játék labda lesz.Szeretném, ha boldog a Vásárlás. A pálya kialakítása az útvonal, ahol a labda gurul végig.Csak óvatosan roll a színes golyó, akkor felkelti a macska szokás, vonzza a játék érdekes, találkozni a vadászati természet. Dupla boldogság, engedje el a macska a természet, akkor beágyazása egyéb játékok, például ugratni macska pálca, kezdve a macska vadászati mód. Elfogadása nagy sűrűségű környezetvédelmi anyag, nem aggódjon az erős hatás, valamint a szünet. A 2 réteg külön design, könnyű eltávolításához, valamint a kerek labda módosítható más típusú játék labda lesz.Szeretném, ha boldog a Vásárlás.Leírás : 100% - os Márka New Checking komolyan csomag legjobb szállítás előtt.Környezetbarát, nem mérgező,biztonságos, tartós.Jó szórakozást,jó ajándék a pet.Specifikáció : Termék neve : Macska Játék Tower Nyomait Disc Material : Plastic Type : Macska Toy Color : Zöld,Orange Packing a következők : 1 x Macska Játék Tower Nyomait Disc Features : 1. A pálya kialakítása az útvonal, ahol a labda gurul végig.Csak óvatosan roll a színes golyó, akkor felkelti a macska szokás, vonzza a játék érdekes, találkozni a vadászati természet. Dupla boldogság, engedje el a macska a természet, akkor beágyazása egyéb játékok, például ugratni macska pálca, kezdve a macska vadászati mód. Elfogadása nagy sűrűségű védelem anyag, nem aggódjon az erős hatás, valamint a szünet. A 2 réteg külön design, könnyű eltávolításához, valamint a kerek labda módosítható más típusú játék labda lesz.Megjegyzés : A méret által mért kezét, kérem, engedje meg, kisebb hiba a mérés.

További részletek

Product name:
Cat Toy Tower Tracks Disc
Material :
Plastic
Type :
Cat Toy
Color:
Green,Orange
Packing include:
1Pc x Cat Toy Tower Tracks Disc
Features:
1. The track design is the route where the ball rolls along. Just gently roll the colorful ball, it can arouse the cat's habit, attract their playing interesting, and meet their hunting nature.:
2. Double happiness, release the cat's nature, you can embed other toys, for example, tease cat wand, beginning the cat hunting mode.:
3. Adopting high-density protection material, it does not worry about the strong impact and break.:
4. The 2 layers of separate design are easy to detach, and the round ball can be changed to other type playing ball at will.:
Notice:
The size is measured by hands, please allow minor error of measurement. Photo color might be a little different from the actual product due to color display of different monitors.:

Hasonló termékek a kategóriában