Világít A Sötét Sziklák Kis Világító Kavics akvárium Kövek, Homok, Kavics, Szikla Bonsai Kaktusz Váza Töltőanyagok,150g/0.33 kg(Szín,3-5mm)

Világít A Sötét Sziklák Kis Világító Kavics akvárium Kövek, Homok, Kavics, Szikla Bonsai Kaktusz Váza Töltőanyagok,150g/0.33 kg(Szín,3-5mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 899.10
Készleten:

【Biztonságos, Tartós】 : az izzó sziklák anyaga műgyantaelnyeli, majd tárolni az energiát a napfény, illetve egyéb fényforrást,világos, sötét környezetben is,ami újrahasznosítható. 【, Hogyan Kell Használni】:használata előtt, kérjük, egyenletesen szét őket felvenni elég napfény vagy mesterséges fény több, mint 1 óra.a hosszabb szívódik fel,a hosszabb, a fény lesz az utolsó.világító kavics ad ki ragyogó 3-5 órán belül,kérjük sugároz nekik a fény újra, ha nem elég fényes. 【Élénk Színű, Mini Méretű】:kap 150g a fényes kő, amely tartalmazza 10000 db.a méret minden világító kő körülbelül 3-5 mm-es,nagyon alkalmas diy kívánó üveg, kézművesség, stb. 【Széles Használja】 : apró kövek kavics kavics tökéletes kis projektek, mint például a terrárium,mikro tündér kert,kaktusz, valamint zamatos konténerek, cserepes növények, váza, töltőanyag, akváriumok ,diy projekt, sokkal több. 【Hozzá Különleges Varázsa, Hogy A Haza Élet】 fény rock lehetne használni, mint egy dekor, hogy a szobanövények, a világító hatás a sötét lesz tőle a haza romantikus.emellett azt is fel őket a kis üvegeket, hogy lógó dísz.lehet akasztani a hátizsák, táska, autó, ajtó, ablak, illetve egyéb helyeken, ami vonzó, elegáns.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában