TowWorks 79660 Húzva, Egyforma 1/2 vonóhorgot Lakat, 3-1/4 Span, Dupla Biztonsági Vontató Hárompontos Vevő biztonsági Zár az i.

TowWorks 79660 Húzva, Egyforma 1/2 vonóhorgot Lakat, 3-1/4 Span, Dupla Biztonsági Vontató Hárompontos Vevő biztonsági Zár az i.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

Biztonsági ZÁR ILLIK OSZTÁLY i - II ZÖKKENŐMENTES, VALAMINT KERÉKPÁR TÁROLÓT - 1/2" átmérőjű zár rántás pin maximális aktív hossz 3-1/4", illik Osztály i - II zökkenőmentes, valamint kerékpár tárolót * Megjegyzés : NEM illik kerékpár állvány menettel. * A vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze az összes méretei a bökkenő, hogy egy nagy roham a csavar, zár, pin-kódot.TAVASZI KLIP (COTTER PIN) NYÚJT TOVÁBBI BIZTONSÁGI külön tavaszi klip (cotter pin) nyújt további biztonsági, használja a biztonsági zár vagy a nélkül a zár. * Figyelem : R rugós csipesz (cotter pin-kódot) KELL illeszteni a pin hole, ha használja ezt a zárat.GUMI O GYŰRŰ FOLYAMATOSAN RÁZZA LE - Gumi O gyűrű megakadályozza a csörgő meg hosszan az a bökkenő, hogy a pin-még mindig. * Különböző márka zökkenőmentes lehet, hogy egy kicsit más bökkenő cső méret, kérjük, állítsa be az O-gyűrű mennyiség vagy távolítsa el az O-gyűrű, hogy illeszkedjen a vevők.PUSH LOCK DESIGN, 2 KULCSOS EGYFORMA KULCS - 2 csöves kulcsokat, így könnyebben zár kinyit, 1/4 fordulatot zár, majd nyomja zár kialakítás, könnyen kezelhető, vízzáró por gumi sapka megakadályozza, hogy a zárszerkezet belső korrózió. * Az összes zár kulcsos egyforma kulcsot.EGY-DARAB SZILÁRD, EDZETT ACÉL biztonsági zár által feldolgozott CNC eszterga egy darab szilárd, edzett acél fekete e-bevonatos kivitelben, illik Osztály i – II zökkenőmentes.Biztonsági ZÁR ILLIK OSZTÁLY i - II ZÖKKENŐMENTES, VALAMINT KERÉKPÁR TÁROLÓT - 1/2" átmérőjű zár rántás pin maximális aktív hossz 3-1/4", illik Osztály i - II zökkenőmentes, valamint kerékpár tárolót. * Megjegyzés : NEM illik kerékpár állvány menettel. * A vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze az összes méretei a bökkenő, hogy egy nagy roham a csavar, zár, pin-kódot.TAVASZI KLIP (COTTER PIN) NYÚJT TOVÁBBI BIZTONSÁGI külön tavaszi klip (cotter pin) nyújt további biztonsági, használja a biztonsági zár vagy a nélkül a zár. * Figyelem : R rugós csipesz (cotter pin-kódot) KELL illeszteni a pin hole, ha használja ezt a zárat.GUMI O GYŰRŰ FOLYAMATOSAN RÁZZA LE - Gumi O gyűrű megakadályozza a csörgő meg hosszan az a bökkenő, hogy a pin-még mindig.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában