Cabilock Fogas Tekercs Papír Fele Cserélhető Szerelt Xxcm Ingyenes Szövet Gyakorlat Fali Zuhany Fekete Fürdőszoba Szekrény Műanyag Tartóba:

Cabilock Fogas Tekercs Papír Fele Cserélhető Szerelt Xxcm Ingyenes Szövet Gyakorlat Fali Zuhany Fekete Fürdőszoba Szekrény Műanyag Tartóba:

Rendeléséhez elérhető
HUF 3042.00
Készleten:

AbsFÜRDŐSZOBA SZÖVET JOGOSULTJAÖsszegyűjtése, a dekoráció, illetve praktikus, egyszerű, nem monoton, gyakorlati.LÓG WC PAPÍR TARTÓ??Ez gyártott, megbízható anyagot biztosítani, teljesítmény, élettartam.WC-papírt ADAGOLÓSima felület szép, csiszolt, szép, nagylelkű, így nem kell aggódnia, hogy károsítaná a kezét.WC-PAPÍR tartó FALRA SZERELHETŐ . A tiszta vonalak, modern stílusban, hogy a fürdőszoba egyszerű, friss.SZALVÉTA KONTÉNER??Akkor van egy jó tapasztalat, valamint a tekercs papír tartó használata egyszerű hozott sok kényelem.FÜRDŐSZOBA SZÖVET JOGOSULTJAÖsszegyűjtése, a dekoráció, illetve praktikus, egyszerű, nem monoton, gyakorlati.LÓG WC PAPÍR TARTÓ??Ez gyártott, megbízható anyagot biztosítani, teljesítmény, élettartam.WC-papírt ADAGOLÓSima felület szép, csiszolt, szép, nagylelkű, így nem kell aggódnia, hogy károsítaná a kezét.WC-PAPÍR tartó FALRA SZERELHETŐ . A tiszta vonalak, modern stílusban, hogy a fürdőszoba egyszerű, friss.SZALVÉTA KONTÉNER??Akkor van egy jó tapasztalat, valamint a tekercs papír tartó használata egyszerű hozott sok kényelem.A csomag Lista 1 x Tekercs Papír Akasztóval Jellemzők -Ez gyártott, megbízható anyagot biztosítani, teljesítmény, élettartam fali papír tartó. -Egyszerű, divat nézd design, ami nagyon könnyű telepíteni, illetve magas stabilitás fali roll adagoló. -A helytakarékos kialakítás a tökéletes fürdőszoba, wc, konyha, nappali, stb szövet roll adagoló. -Egyszerű forma, megjelenés, design, elegáns, divatos, nagyon jó dekoratív hatást papírzsebkendő adagoló. -Akkor van egy jó tapasztalat, valamint a tekercs papír tartó használata egyszerű hozott egy csomó kényelmi fürdőszoba törölközőtartó. -Anyaga : ABS wc-papír dispenser Goods Informationhanging wc papír tartó Ez a tétel meglehetősen hasznos kezében papírtekercset.szalvéta tartály Alkalmas normál méretű papír tekercs.wc-papírt adagoló nem kell aggódnod megszálló túl sok helyet a korlátozott fürdőszoba.fürdőszoba szövet jogosultja, mint a hagyományos wc-papír tartók, ez a szövet rack erősebb, sőt még többet is .Wc-Papír tartó Falra A sima szélek a papír törölköző jogosultja nem fáj a kezem, majd gondoskodni a családja biztonsága.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában