Vésett Szó Keze Fa Hajtókar Zene Doboz Sankyo Zenei Mozgalom (8 Stílus 30 Dallamok Opció) (hogy A Férjem nem Tud Segíteni, Szerelem)

Vésett Szó Keze Fa Hajtókar Zene Doboz Sankyo Zenei Mozgalom (8 Stílus 30 Dallamok Opció) (hogy A Férjem nem Tud Segíteni, Szerelem)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Vésett Szó keze Fa hajtókar music boxSankyo Márka Arany 18 Megjegyzés Zenei Mozgalom, a Japán, a második híres márka a világon.Kézi Hajtókar zenei mozgalom, a játék sebessége az ön felügyelete alatt.Minden zenedoboz csak játszik dallamot.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Amikor tekered a music box által kezelni, a zene, jön neked.Vésett Szó keze Fa hajtókar music box.Sankyo Márka Arany 18 Megjegyzés Zenei Mozgalom, a Japán, a második híres márka a világon.Kézi Hajtókar zenei mozgalom, a játék sebessége az ön felügyelete alatt.Minden zenedoboz csak játszik dallamot.Játék körülbelül 15 20 másodperc a része dallam.Amikor tekered a music box által kezelni, a zene, jön neked. Ez a zene doboz Fából készült Vésett Szó, amikor nyissa ki a fedelet, a szó itt. Ez egy kézi hajtókar 18 megjegyzés zenei mozgás, a mozgás által Sankyo Japánból arany színű, aranyozott, a második híres zenei mozgalom szállító a világon. A zene jön, amikor a hajtókar fogantyú.Továbbá szabályozhatja, hogy a játék sebességét a kezét. Minden zenedoboz csak játszik dallamot, majd játszani, 15, 20 másodperc az a része, a dallam választja. A Nettó súlya zenedoboz 75 gramm (2. Kérjük, válassza ki a kívánt stílust a lehetőséget, majd válassza ki a dallamot, a dallamok lehetőség.50 cm, a fogantyú) Szélesség 5.04 a) Magasság 4.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában