Tömör Fa Pet Urna, Régi, Fából Készült Pet Urna, Pet Temetkezési Urna, Koporsó, Koporsó Hamvasztás (Természetes Fa Szín)

Tömör Fa Pet Urna, Régi, Fából Készült Pet Urna, Pet Temetkezési Urna, Koporsó, Koporsó Hamvasztás (Természetes Fa Szín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

[Tömör fa anyag] A fa finom, keménysége magas, valamint a teljes erőt teljesítményét a faA válogatott alapanyagok szigorúan ellenőrzött, az anyag stabil, a kivitelezés óvatos. [Természetes textúra] Milyen izgalmas ez a napló, az egyszerű, folyamatos stílus, valamint a változó természetes textúra. [Kézzel] Ez a kézzel tömör fából által tehetséges emlékmű kézművesek.A fa erezete együtt a gyönyörű, egyszerű design, ad neki egy egyedi, bájos megjelenése. [Méret] 16*10*10cm, a hamu/hamvasztás továbbra is biztonságosan tárolja egy nyugodt, zavartalan végig a csúszó fedél alján. [Szolgáltatás] Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, válaszolunk, amint lehetséges.Remélem jó vásárolni.A fa finom, magas keménységű, a teljes erőt teljesítmény-fa.A válogatott nyersanyagok szigorúan ellenőrzött, a felhasznált anyagok stabil, a kivitelezés figyelmes.Mi izgalmas van a napló, egyszerű, állandó stílusú változékony természetes textúra.Ez a kézzel tömör fából által tehetséges emlékmű kézművesek.A fa erezete kombinálva gyönyörű, egyszerű design, ad neki egy egyedi, bájos megjelenése.Név : Pet urna Anyaga : fa Szín : Napló színű Mérete : 16*10*10cm Csomagolási listát : 1*pet urna.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában