GoolRC LS-XT6 RC Drón Mini Drón 6 tengelyű Giroszkóp Flip 3D fej nélküli Mód Magasság tart 12mins Repülési Idő RC Qudcopter a Gyerekek

GoolRC LS-XT6 RC Drón Mini Drón 6 tengelyű Giroszkóp Flip 3D fej nélküli Mód Magasság tart 12mins Repülési Idő RC Qudcopter a Gyerekek

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

✈Funkció : Fel/le, előre/hátra, balra/jobbra, oldalirányú repülés, fordulatszám-szabályozás, az egyik legfontosabb felszállási/landing/vissza, fej nélküli mód, 3 D ablakváltó, magasság tart, vészleállító ✈Palm-size Mini Drón : Ez az RC quadcopter egy hordozható, kis méretű drón, hogy több, kényelmes szállítására, amikor utazik, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a repülő mindenhol. ✈3 D Ablakváltó : Advanced 6 tengelyű giroszkóp technológia segít, hogy a drón elér egy stabil 3 D ablakváltó, egyszerűen egy gombnyomással, tökéletes, csodálatos előadás lesz megtalálható. ✈Fej nélküli Mód : Kapcsolja be a fej nélküli módot, majd a drón azonnal használja, a központ irányába a távirányító, mint a referencia.Nem kell különböztetni az irányt a drón ebben az időben. ✈Az egyik Legfontosabb felszállási/Vissza/Leszállás : Csak nyomja meg az egyik gombot, ez a gép automatikusan vedd le, földet, vagy vissza, nem unalmas műveletek.Egyszerű, kényelmes használat a drón.Ez-XT6 RC quadcopter egy hordozható, kis méretű drón a több vonzó funkciók, mint például a 3 D ablakváltó, fej nélküli módban van, az egyik legfontosabb felszállási/vissza/leszállás, magasság tart.Ideális kell kerüljön ki a zsebeidet, vagy kis utazási csomagokat, amíg kínál egy könnyen ellenőrző repülés.Specifikáció : REPÜLŐGÉP Cikkszám. : LS-XT6 Fő Anyag : Műanyag 8.7 a(összecsukható) Max.Szolgáltatás Repülési Távolság : 100m Max.Repülési Idő : 12mins INTELLIGENS REPÜLÉS AKKUMULÁTOR Kapacitás : 500m Ah Feszültség : 3,7 V Akkumulátor Típusa : Lítium-Töltési Idő : körülbelül 60mins TÁVIRÁNYÍTÓ AKKUMULÁTOR Működési Frekvencia : 2,4 GHz-es Akkumulátor : 3 * 1,5 V-os AAA elemmel (nem tartozék) Életkor : 14+ Csomag Információ : a Csomag Mérete : 22 * 15.5 * 6cm Csomag Súly : 341g Általános doboz, csomagolás.Megjegyzés : * lehet, hogy néhány eltérések miatt kézi mérés, vagy enyhe szín különbség miatt fényképezés állapotban.Köszönöm a megértését. * Ne töltse, vagy lemerül az akkumulátor. * A drón párosítani kell a távirányító mielőtt elment volna, a fény, nem kell flash.Akkor kérjük, nyomja meg a-gombot a felszállás gombot.

További részletek

 :
AIRCRAFT:
Item No.:
LS-XT6
Main Material:
Plastics&Electronic Material
Color:
Black
Size:
17.5 * 14 * 4.2cm/6.9 * 5.5 * 1.7in(unfolding); 8.5 * 5.3 * 4.2cm/3.3 * 2.1 * 1.7in(folding)
Max. Service Flight Distance:
100m
Max. Flight Time:
12mins
INTELLIGENT FLIGHT BATTERY:
Capacity:
500mAh
Voltage:
3.7V
Battery Type:
Lithium
Charging Time:
about 60mins
REMOTE CONTROLLER BATTERY:
Operating Frequency:
2.4GHz
Battery:
3 * 1.5V AAA Battery (not included)
Age:
14+
Package Information:
Package Size:
22 * 15.5 * 6cm
Package Weight:
341g
General box packing.:
Note:
* There could be a few deviations due to manual measurement or slight color difference owing to photographing condition. Thank you for your understanding.:
* Don't over-charge, or over-discharge the battery.:
*  The drone must be paired with the remote control before taking off, and the light should not flash. Then please press the one-key takeoff button.:
 :
Packing List:
1 * RC Aircraft:
1 * Remote Controller:
1 * Drone Charging Cable:
1 * User Manual:
2 * Spare Propellers:
4 * Propeller Guards:
1 * Screwdriver:
3 * Drone Battery :

Hasonló termékek a kategóriában