Q&A Gyerekek Boksz-Kesztyűket, 4OZ Ütni Fejét MMA Pu Rajzfilm Edző Boksz Tranning Kesztyű Gyermekek számára (Gloden -Zöld, 4OZ)

Q&A Gyerekek Boksz-Kesztyűket, 4OZ Ütni Fejét MMA Pu Rajzfilm Edző Boksz Tranning Kesztyű Gyermekek számára (Gloden -Zöld, 4OZ)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3276.00
Készleten:

【Megfelelő korosztály : 3 a 12 évesek】4oz rajzfilm boksz-kesztyűket gyerekeknek 【Készült Tartós PU Bőr】 A képzési kesztyű használata kiváló minőségű PU bőr, amely jól ellenáll a hidrolízis, könnyezés, korrózió, valamint az izzadás, amelyek tartós, könnyen mosható. 【Jó Védelmet】A Sokk-elnyelő Védelem Hab, ez biztosítja erősebb puffer hatalom pedig kiváló védelmet, hogy megakadályozzák a gyerekek a véletlen sérülés edzés közben. 【Kényelmes, Biztonságos Csuklópántot】hosszú, állítható Tépőzáras burkolat, a gyerekek Muay Thai Kezét nyújtani állítható illeszkedés kiváló csukló támogatása.Könnyű a kisgyermekek, hogy fel, vagy le. 【Szép Rajzfilm Stílusú】A gyermekek ütni a kezei vagy desined a catoon mintával, élénk színű (4 Színeket a lehetőség : Rózsaszín, Piros, Zöld, Kék), amely szerették a gyerekek, hogy jó ajándékokat a gyerekeknek. 【Megfelelő korosztály : 3 a 12 évesek】4oz rajzfilm boksz-kesztyűket gyerekeknek. 【Készült Tartós PU Bőr】 A képzési kesztyű használata kiváló minőségű PU bőr, amely jól ellenáll a hidrolízis, könnyezés, korrózió, valamint az izzadás, amelyek tartós, könnyen mosható. 【Jó Védelmet】A Sokk-elnyelő Védelem Hab, ez biztosítja erősebb puffer hatalom pedig kiváló védelmet, hogy megakadályozzák a gyerekek a véletlen sérülés edzés közben. 【Kényelmes, Biztonságos Csuklópántot】hosszú, állítható Tépőzáras burkolat, a gyerekek Muay Thai Kezét nyújtani állítható illeszkedés kiváló csukló támogatása.Könnyű a kisgyermekek, hogy fel, vagy le. 【Szép Rajzfilm Stílusú】A gyermekek ütni a kezei vagy desined a catoon mintával, élénk színű (4 Színeket a lehetőség : Rózsaszín, Piros, Zöld, Kék), amely szerették a gyerekek, hogy jó ajándékokat a gyerekeknek.Boksz Képzési Kesztyű Anyaga : PU Alkalmazandó ember : Gyermek Csomag Súlya : 0.) Csomag Mérete : 15cm x 10cm x 9cm (5.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában