GRADO Ojas 48 Inspiráló Kártyák. Inspiráló idézetek. Egészséges szokások. Megerősítés kártyák. Pozitív emlékeztetők. Elérni a céljait.

GRADO Ojas 48 Inspiráló Kártyák. Inspiráló idézetek. Egészséges szokások. Megerősítés kártyák. Pozitív emlékeztetők. Elérni a céljait.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2065.50
Készleten:

INSPIRÁLÓ IDÉZETEK : EGY pakli éberség kártyák létre, hogy inspirálja kapcsolat a valódi énedÉlő, kiegyensúlyozott élet, szabad a reaktivitás, teljes elfogadás.FENNTARTHATÓ : a Kártya nyomtatott FSC-újrahasznosított papírok, biztonságosan védett a merev papír dobozban szállított műanyag-mentes csomagolás.POZITÍV EMLÉKEZTETŐ : Minden elegánsan kialakított kártya készült, fenntartható forrású, tartós karton nyomtatott, színes, művészi terveit.Aktiválja a pozitív gondolkodás a napi idézetek.Biztató ajándékokat.Egy jó meditációs eszköz.MAGYARÁZÓ SZÖVEGEK A hátán : A hátsó oldalon minden kártya tartalmazza a további éberség szöveg, hogy segítsen merülj mélyebbre a kártya elülső oldalán üzenet.A kártyák nagy szerszám, hogy egy változás az életedben.EREDETI, KREATÍV, MŰVÉSZI, KÉZZEL készített ILLUSZTRÁCIÓK : Eredeti, kreatív tartalmat, hogy inspirálja az éberséget.Inspirálja a hála.Minden kártya nyomtatott művész eredeti,kézzel készített rajz, festmény vagy rajz, kész, az egyik a több médium.INSPIRÁLÓ IDÉZETEK : EGY pakli éberség kártyák létre, hogy inspirálja kapcsolat a valódi éned.Élő, kiegyensúlyozott élet, szabad a reaktivitás, teljes elfogadás.FENNTARTHATÓ : a Kártya nyomtatott FSC-újrahasznosított papírok, biztonságosan védett a merev papír dobozban szállított műanyag-mentes csomagolás.POZITÍV EMLÉKEZTETŐ : Minden elegánsan kialakított kártya készült, fenntartható forrású, tartós karton nyomtatott, színes, művészi terveit.Aktiválja a pozitív gondolkodás a napi idézetek.Biztató ajándékokat.Egy jó meditációs eszköz.MAGYARÁZÓ SZÖVEGEK A hátán : A hátsó oldalon minden kártya tartalmazza a további éberség szöveg, hogy segítsen merülj mélyebbre a kártya elülső oldalán üzenet.A kártyák nagy szerszám, hogy egy változás az életedben.EREDETI, KREATÍV, MŰVÉSZI, KÉZZEL készített ILLUSZTRÁCIÓK : Eredeti, kreatív tartalmat, hogy inspirálja az éberséget.Inspirálja a hála.Minden kártya nyomtatott művész eredeti,kézzel készített rajz, festmény vagy rajz, kész, az egyik a több médium.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában