Törölközőt Wrap Fürdő Wrap Törölközőt a Nők Pántokkal Állítható, Könnyű Test Pakolások Fürdő Köntös a Fejpánt S-Nagy XX.

Törölközőt Wrap Fürdő Wrap Törölközőt a Nők Pántokkal Állítható, Könnyű Test Pakolások Fürdő Köntös a Fejpánt S-Nagy XX.

Rendeléséhez elérhető
HUF 1889.10
Készleten:

Poliészter ?【Prémium Anyag】bársonyból fürdő wrap törölközőt a nők számára készült 251gsm prémium Poliészter anyag légáteresztő, valamint a víz felszívódását.A törölközőt is felszívja a vizet ösztönösen tartani a szervezet, száraz, kényelmes.A bársonyból szövet zuhany törölköző, nagyon puha, kellemes tapintású.Puha textúra törölközőt a nők, a nők könnyebben nyugodt fürdés után.A nők törölköző dupla varrott, a tartósság. ?【Tervezés, Optimalizálás】A három gomb a tetején a törülközőt, pakolás, valamint a rugalmas szélén lehetővé, hogy a fürdő wrap törölközőt, hogy a nők igazítani szabadon.Vállpántok, nehogy véletlenül csepp a gyógyfürdő betakar.Annak érdekében, hogy elkerülje, hogy meztelen a nyilvános, van hozzá két gomb az oldalán a törölközőt.A nagy kapacitású zseb a fürdő köntös tartani mobiltelefonok, szövetek, illetve egyéb, a napi tételek.Lehet, hogy a kezem szabad, ha használja. ?【Sokoldalú Használat】A törölközőt nagyszerű, hogy lezárja magát minden alkalomra.Törölközőt pakolás a nők könnyű, könnyen hordozható.Ez a női fürdő pakolás tökéletes, ha az úszás, a tornaterem, kollégium, medence, szauna, utazási, valamint egyéb szabadidő.Az aslo a legjobb ajándék a barátnője, felesége,lánya. ?【Méretű Kiegészítők】Mi A törölközőt lezárja a nők 4 méretek közül választhat : Kis-Közepes/Méret/XX-Large.Egyedi méret információért, kérjük, tekintse meg a termék képe.Válassza ki a megfelelő méretű szerint a szervezet paraméterek.Fejpánt szerepel a törölközőt.A rugalmas fejpánt teszi, hogy több kényelmes fürdő, zuhanyzó ház, kollégium, medencék.A zsinór könnyen lógni a törölközőt lezárja a gyorsabb száradás. ?【KÖNNYŰ ÉRDEKEL,】 Ezek a törölközőt vagy szín gyorsan, gépben mosható.Javasoljuk, mosás, ezt a törülközőt, pakolás, mint a színek a gép, szárítható, alacsony fűtés, nincs vas.Lehet mosni a luxus fürdő wrap törölközőt a nők más ruhát kényelmesen.Touchat - egy teljesen összpontosított, lakástextil, követtek el, hogy a minőség javítása az emberek mindennapi életét, magas minőségű termékek.Remélem, hogy a termékek érdekel, hogy a család minden sarkából a ház.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában