LOUYC Ragasztó Kalap Horgok Fal - Shell 3D-Alakú Sapka tartó Dekoráció Baseball Szoba Fal. Kalaptartó Szervező | Fúrás | 6-Pack(Fehér)

LOUYC Ragasztó Kalap Horgok Fal - Shell 3D-Alakú Sapka tartó Dekoráció Baseball Szoba Fal. Kalaptartó Szervező | Fúrás | 6-Pack(Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1079.10
Készleten:

【Minimalista, Alacsony Porfile Design】- A kalap állványok baseball sapkák célja, hogy bemutassa a kalapot, nem a horogAmikor a kalapok lóg, kalap horgok többnyire rejtve támogatása terület ívelt felület kialakítása, amely növelheti ellátott terület, kalapok, megakadályozza, hogy a sapka deformációja miatt lóg. 【Fali Dekoráció】 - baseball Sapka rack egy "Shell-alakú" design, ami egy tökéletes dekoráció a falon, amikor a kalapját horgok el. 【Multi-Funkcionális】 Használt a kalap szervező mutogathatsz a kalapok, a saját stílusát.alkalmas mindenféle sapka baseball sapka, sapka, kalap, panama, snapback, stb.Ez is használható fejhallgató akasztó, nap üveg, fejpánt, sál, egyéb ház tartsa az elemeket. 【Tartós & Nagyon Erős】- kalaptartó fal (6-Pack) használ erős ragasztó, ami összetartja akár 3 kilót.Figyelem : használjuk egy erős ragasztó, hogy biztosítsa a kalap horgok maradj szerelt idővel.Mivel erős ragasztó, kérem, helyezze a kalaptartó olyan felületre, amely nem könny.Ne használja a háttérképet, majd a durva felületeket.Használja körültekintően a gipszkarton festett falak. 【Room Decor】- LOUYC Új kiadás kagyló alakú kalap állvány falra , Gondoskodjon a horgok azonban szeretnék, hogy hozzon létre egy elegáns kalap kijelzőn.Nagyszerű ajándék ötlet, mint a fiúk room decor vagy, mint a baseball, kiegészítők.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában