EMVANV Kandalló szerszámkészletek Szenet Lapátolni, Ash Szén Egyszerű, Tiszta, Kandalló, Grill Lapát Kis Rozsdamentes Acél, Fa nyéllel(Kicsi)

EMVANV Kandalló szerszámkészletek Szenet Lapátolni, Ash Szén Egyszerű, Tiszta, Kandalló, Grill Lapát Kis Rozsdamentes Acél, Fa nyéllel(Kicsi)

Rendeléséhez elérhető
HUF 926.10
Készleten:

Kicsi, de gyönyörű : Ez 41cm/1614 centi hosszú, ami rövidebb, illetve nem veszi fel a helyet.Cél : Használt kandalló, aztán ash, vagy a szén, kényelmes, nem piszkos a keze.Kényelmes fogantyú : A fogantyú kerek, sima, egy ergonomikus kialakítású, kényelmesen tartani.Anyag : Rozsdamentes acél lapát, fa nyéllel, nem könnyű, erős, tartós.Klasszikus design : Klasszikus lapáttal kialakítás megakadályozza a szenet, aztán hamut tele. Anyag : Rozsdamentes acél lapát, fa nyéllel, nem könnyű, erős, tartós. Kényelmes fogantyú : A fogantyú kerek, sima, egy ergonomikus kialakítású, kényelmesen tartani. Cél : Használt kandalló, aztán ash, vagy a szén, kényelmes, nem piszkos a keze. Klasszikus design : Klasszikus lapáttal kialakítás megakadályozza a szenet, aztán hamut tele. Kicsi, de gyönyörű : Ez 41cm/16.14 centi hosszú, ami rövidebb, illetve nem veszi fel a helyet.Műszaki tartalom : Termék neve : Kandalló Shovel Color : Ezüst+beige Material : Rozsdamentes acél+wood Size : 41 x 18 x 23 x 10.13 inches (teljes hossz x fa nyéllel hossz x lapát fejét hossz x lapát fejét szélesség) Csomag tartalma : 1db x Kandalló Shovel Note : 1. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi mérés.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában