Garázs Ajtó Zárak Alsó Gumi 10 Ft,Időjárásálló Ajtó Alsó Tömítés Szalag,Garázs Ajtó Küszöb Pecsét,Gumi DIY Időjárás Stripping (Fekete)

Garázs Ajtó Zárak Alsó Gumi 10 Ft,Időjárásálló Ajtó Alsó Tömítés Szalag,Garázs Ajtó Küszöb Pecsét,Gumi DIY Időjárás Stripping (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1799.10
Készleten:

【Tovább Garázs Tiszta】 : Ez a garázs ajtó zárak alsó gumi 1/2" magas profil kínál egy szűk tömítés, hogy hatékonyan távol tartja a vizet, por, hó, sár, levelek, hogy belépjenek a garázs ajtó aljánBiztosíthatom, hogy egy tisztább, szárazabb, de csendesebb, garázs környezet. 【Szabad Vágni, hogy Találkozzon Garázs van Szüksége】 : Az ajtó tömítés 10 Cm hosszú, 3,5 Hüvelyk széles, 0.puha, rugalmas ahhoz, hogy aprólékos munkával vágott alkalmazkodni a padlón küszöb kevesebb, mint 10 Centi. 【Nagy Anyag & Tartósság】 : A garázs ajtó tömítés anyaga Rugalmas, tartós gumi, amely viseli a magas hőmérsékletet, korrózió, tökéletes szigetelő hatása, jó rugalmasságú, illetve nagy képessége, hogy a tömörítés deformáció.A megfelelően telepített képes elég ahhoz, hogy ellenálljon a magas hőmérséklet kitettségek, rossz időjárás, valamint a napi hajtott, anélkül, hogy kiváló, száraz, a szünet vagy a shift. 【Egyszerű Telepítés】 : Ez a garázs ajtó küszöb tömítések lehet telepíteni, gyorsan, egyszerűen.Csak vágja a hosszú kell, tisztítsa meg a garázs ajtó alsó felülete, akkor fix, hogy a felszínre.[FIGYELEM : a csomag Nem tartalmazza a Tömítőanyag /Ragasztó. 【Termék Elégedettségi Garancia】 : 180-nap garancia, barátságos ügyfélszolgálat, hogy ügyfeleink 100% - os Elégedettségi vásárlási élmény.Megjegyzés : ajánlatunk 24*7 óra után-eladó ez a szolgáltatás, nyugodtan contanct, amikor a termék a problémákat. 【Tovább Garázs Tiszta】 : Ez a garázs ajtó zárak alsó gumi 1/2" magas profil kínál egy szűk tömítés, hogy hatékonyan távol tartja a vizet, por, hó, sár, levelek, hogy belépjenek a garázs ajtó alján.Biztosíthatom, hogy egy tisztább, szárazabb, de csendesebb, garázs környezet. 【Szabad Vágni, hogy Találkozzon Garázs van Szüksége】 : Az ajtó tömítés 10 Cm hosszú, 3,5 Hüvelyk széles, 0.puha, rugalmas ahhoz, hogy aprólékos munkával vágott alkalmazkodni a padlón küszöb kevesebb, mint 10 Centi. 【Nagy Anyag & Tartósság】 : A garázs ajtó tömítés anyaga Rugalmas, tartós gumi, amely viseli a magas hőmérsékletet, korrózió, tökéletes szigetelő hatása, jó rugalmasságú, illetve nagy képessége, hogy a tömörítés deformáció.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában