YIUIY Kerek Labda váltógomb, Univerzális Felszerelés Shift Gomb 5 6 sebességes Kézi Automata Járművek Adapterek (Tiszta Fehér)

YIUIY Kerek Labda váltógomb, Univerzális Felszerelés Shift Gomb 5 6 sebességes Kézi Automata Járművek Adapterek (Tiszta Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4077.00
Készleten:

?[Anyag] Ez a sötét kék kerek márvány stílus sebességváltási gomb alumínium ötvözetből készült magas minőségű, tartós akrilEz tartós, nem fakul, úgy érzi, kényelmes, ha változó. ?[Fehér] - A tiszta fehér váltógomb szimbolizálja a tisztaságot, tökéletességét, a béke, a szakralitás, a tolerancia, az elegancia. ?[Universal] A márvány stílus sebességváltási gomb illeszkedik a legtöbb kézi, illetve automata sebességváltó járművek; alkalmas mind az 5 sebességes 6 sebességes autók. ?[Telepítés Adapterek : M8*1. ?[Megjegyzés] Csak az autók cserélhető stick váltó, nem olyan járművek esetében, amelyek megkövetelik upshifting (kézi) vagy egy gomb megnyomásával/lock (automatikus) tolatás közben. ?[Anyag] Ez a sötét kék kerek márvány stílus sebességváltási gomb alumínium ötvözetből készült magas minőségű, tartós akril.Ez tartós, nem fakul, úgy érzi, kényelmes, ha változó. ?[Fehér] - A tiszta fehér váltógomb szimbolizálja a tisztaságot, tökéletességét, a béke, a szakralitás, a tolerancia, az elegancia. ?[Universal] A márvány stílus sebességváltási gomb illeszkedik a legtöbb kézi, illetve automata sebességváltó járművek; alkalmas mind az 5 sebességes 6 sebességes autók. ?[Telepítés Adapterek : M8*1. ?[Megjegyzés] Csak az autók cserélhető stick váltó, nem olyan járművek esetében, amelyek megkövetelik upshifting (kézi) vagy egy gomb megnyomásával/lock (automatikus) tolatás közben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában