A kék Gyémánt, Ezüst Gyűrű Gyűrű Ezüst, Arany, Gyémánt Gyűrű, Pillangó, Szeretet Teljes Gyűrű 1db Hüvelykujj Gyűrűk Nők Méret 10 (F Méret)

A kék Gyémánt, Ezüst Gyűrű Gyűrű Ezüst, Arany, Gyémánt Gyűrű, Pillangó, Szeretet Teljes Gyűrű 1db Hüvelykujj Gyűrűk Nők Méret 10 (F Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2772.00
Készleten:

?Szitakötők Volt A Boldogság, Kezdetek Megváltoztatni Évszázadok Óta ✨ Azt Jelenti , Változás, Szerelem. ? Ezek A Színes Emlékeztet Minket Arra, Hogy A Növekedés Jön, Amikor Bizonytalanok, Tesztelt Hajlandó Változtatni. Egyedülálló Vizuális Megjelenítés, A Legjobb Kiegészítők Beállítása Ruha, Gyűrű, Divat Női Kéz Kiegészítők Kombinált Divat Trendek, Hadd Álljon Ki A Bulin!. ❤Hogy Az Ékszert : .Javasoljuk, Hogy Törölje Az Ékszer Finoman Egy Ezüst Tisztító Kendővel, Hogy A Csillogás, Kérjük, Törölje Le Tiszta, De Száraz Pamut Ronggyal, Hogy A Karcolások, Kérem Becsomagolni Egy Puha Ruhával Szalag, Kerülje A Dörzsölés A Többi Ékszer. ?Szitakötők Volt A Boldogság, Kezdetek Megváltoztatni Évszázadok Óta. ✨ Azt Jelenti , Változás, Szerelem. ? Ezek A Színes Emlékeztet Minket Arra, Hogy A Növekedés Jön, Amikor Bizonytalanok, Tesztelt Hajlandó Változtatni. Egyedülálló Vizuális Megjelenítés, A Legjobb Kiegészítők Beállítása Ruha, Gyűrű, Divat Női Kéz Kiegészítők Kombinált Divat Trendek, Hadd Álljon Ki A Bulin!. ❤Hogy Az Ékszert : .Javasoljuk, Hogy Törölje Az Ékszer Finoman Egy Ezüst Tisztító Kendővel, Hogy A Csillogás, Kérjük, Törölje Le Tiszta, De Száraz Pamut Ronggyal, Hogy A Karcolások, Kérem Becsomagolni Egy Puha Ruhával Szalag, Kerülje A Dörzsölés A Többi Ékszer.A kék Gyémánt, Ezüst Gyűrű Gyűrű Ezüst, Arany, Gyémánt Gyűrű, Pillangó, Szeretet Teljes Gyűrű 1db Hüvelykujj Gyűrűk Nők Méret 10and Legújabb Tervek Értelmes Jewelry Style : classic US Méretek : 6/7/8/9/10/11/12 Material : fém, kék diamond Package Tartalma : 1 x Ring Occasion : Eljegyzési/Kellék.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában