Autó Szélvédő Napernyő, a Macskák A Strandon, Bár a Napellenző Protector Első Ablak Roló, Napellenző Blokk Uv Sugarak ellen

Autó Szélvédő Napernyő, a Macskák A Strandon, Bár a Napellenző Protector Első Ablak Roló, Napellenző Blokk Uv Sugarak ellen

Rendeléséhez elérhető
HUF 1709.10
Készleten:

Autó Szélvédő Napellenző Méret : W 516 a((sz x ma 130x70cm)).Alkalmas A Legtöbb Járművek, Mint A Szedán, Terepjáró, Teherautó.
Anyaga : Oxford Ruha+Prémium, Magas Minőségű Alumínium Fólia Tartós Használata.Hatékonyan Elkerülhető A Plusz Hőt A Belső Király.
Könnyű Telepíteni, Majd Vegye Ki : Kérem, Tegye A Tapadókorong Be A Nyíláson, Nyisd Ki A Szélvédőn, Napellenzők, Helyet Vízszintesen Vagy Függőlegesen Az Első Szélvédőn, Majd Kiszívja A Tapadókorong A Pohár.Ha Nem Használja, Könnyen Tárolja A Táskát.
Tartsa A Járművet Király : Búcsút Forró Autó Ülések, Égő Kormánykerék.A Fényvisszaverő Anyagot Felhasznált A Nap Árnyalatát Tükrözi A Nap Erős Sugarai Elől Az Autó Úgy Viselkedik, Mint Egy Pajzs Ellen Hő.
Mosási Útmutató : Mossa Meg A Kezét, Nem Mosható.
Tipp : Ha Bármilyen Kérdése Van, Kérjük, Forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.A Kocsi Nap Pajzs Is Készül, Tartós Használata.A Forró Nyár, A Szükséges Kocsit, Ablak Fedél Védi A Szeretett Autó Blokkok Napfény, Amely Nem Csak Megakadályozza, Hogy A Belső Díszítés Az Öregedő, Hanem Tartja A Belső Király.Hagyd, Hogy Vezessen, Bármikor, Anélkül, Hogy Aggódnia Kellene A Hőmérséklet A Kocsiban, Mert Túl Magas.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában