Matt Rúzs Krém Tartós Fényes Rúzs Ajak Ajak Ajak Máz Dunlop Matt Fényes Matt Tapadásmentes Rúzs Kupa Rúzs Smink Sok (D, Egy Méret)

Matt Rúzs Krém Tartós Fényes Rúzs Ajak Ajak Ajak Máz Dunlop Matt Fényes Matt Tapadásmentes Rúzs Kupa Rúzs Smink Sok (D, Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

❤készen áll, mint egy Születésnapi ajándék a barátok vagy a családTökéletes különböző alkalmakkor, mint például a randi, buli, esküvő, bár, labda, kemping, iroda, iskola, vagy a napi sminkeléssel. ❤Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor forduljon hozzánk e-mailben bármikor.Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek létrehozása, szolgáltatások számára. ❤ A Matt Folyékony Rúzs van polybutene, lanolin olaj, olaj, izzított szilícium-dioxid, pigment egy pillanatra matt ajak.A rendkívül hosszú-rúzsozva tartalmaz hidratáló összetevők, a kényelmes, lágyítószer, selymes érzem, hogy nem száraz a szád is. ❤ Kényelmes, széles Körben használt - Könnyű textúra, hidratálást nyújt a zéró-gravitációs selymes érzés.Alkalmas lehet megvenni, mint személyes használatra vagy, mint egy ajándék, az anya, a feleség, lány, barátaid születésnapját, a Hálaadás napja, Karácsony,Halloween vagy más fesztiválokon. ❤ All-in-one & Sokoldalú - Ez a nude rúzs meghatározott létrehozza a tökéletes vászon minden ajak nézd a semleges, hogy a nap-éj tökéletesség.Alkalmas minden szezonban smink, valamint minden olyan alkalommal, főleg, amíg a hivatal, randizás, a vásárlás, a felek.Jó mindenki számára, függetlenül attól, hogy egy kezdő, vagy egy sminkes.A termékek a következők : 1 X rúzs.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában