DOITSIPO 3D-s, Fém Embléma Matrica a Tesla Model 3-as, 2 Db Első Hood Jelvény Matrica & Hátsó Csomagtartó Logó (Matt Fekete)

DOITSIPO 3D-s, Fém Embléma Matrica a Tesla Model 3-as, 2 Db Első Hood Jelvény Matrica & Hátsó Csomagtartó Logó (Matt Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1979.10
Készleten:

Egyedi Design : Azonos méretű, mint az eredeti Tesla Model 3-logóElső embléma : 8.7 cm / Hátsó embléma : 8.Vizuális Frissítés : Matt fekete színű, a 3 D-s modellezése.Fokozza a stílus, a vizuális hatás az autó.Magas minőségű Anyag : Készült prémium fém.Anti-aging, víz-bizonyíték, nem fakulnak.Könnyű Telepítés : a Telepítés eszközöket csatolni.Meg tudod változtatni a tesla logó könnyen szerint a telepítés videót.Amit kapsz : 1 * Első Hood Jelvény + 1 * Hátsó Csomagtartó Jelvény a Tesla Model 3 + Telepítés Eszközök. 12 hónap garancia, törött vagy hibás csomagot kapott, bátran forduljon hozzánk e-mailben az ingyenes csere.Egyedi Design : Azonos méretű, mint az eredeti Tesla Model 3-logó.Első embléma : 8.7 cm / Hátsó embléma : 8.Vizuális Frissítés : Matt fekete színű, a 3 D-s modellezése.Fokozza a stílus, a vizuális hatás az autó.Magas minőségű Anyag : Készült prémium fém.Anti-aging, víz-bizonyíték, nem fakulnak.Könnyű Telepítés : a Telepítés eszközöket csatolni.Meg tudod változtatni a tesla logó könnyen szerint a telepítés videót.Amit kapsz : 1 * Első Hood Jelvény + 1 * Hátsó Csomagtartó Jelvény a Tesla Model 3 + Telepítés Eszközök. 12 hónap garancia, törött vagy hibás csomagot kapott, bátran forduljon hozzánk e-mailben az ingyenes csere.Új Tesla a matt fekete 3 D jelkép!.Ez egy eredeti autó logó cserélje ki a matrica készlet, első jelkép, mind a hátsó embléma tartalmazza.Készült magas minőségű fém anyag, a jelkép ugyanaz a mérete, valamint a radián, mint az eredeti autó logó. 1 * Maszkoló szalagot (A javításhoz a helyszín eredeti autó logó). 1 * Vezeték (Ha el szeretné távolítani az autó eredeti logó). 1 * Kaparó (Hogy távolítsa el az eredeti autó logó). 1 * Tapadás szervező (jobb stick). 1 * Alkohol pad (tiszta az autó eredeti logo pozíció).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában