ZRSJ Elegáns, Tartós, Bili, Wc, Kutya vagy Macska Tálca Macska Alom, Víztaszító Kisállat Kutya Wc Háztartási Műanyag Homokozó

ZRSJ Elegáns, Tartós, Bili, Wc, Kutya vagy Macska Tálca Macska Alom, Víztaszító Kisállat Kutya Wc Háztartási Műanyag Homokozó

Rendeléséhez elérhető
HUF 5574.60
Készleten:

●Könnyen tisztítható : Csak vedd ki a tálcát, majd dobja el; minden tálca fedele is van, hogy gyorsan le lehet dobniEldobható tálca bélelt műanyag szivárgásmentes, majd a padlóra. ●Biztonság : A macska alom mat használ, csúszásmentes anyag megjavítani a macska alom-medence megfelelő helyzetét annak érdekében, kisállat biztonsága érdekében. ● Tartós : anyaga szilárd anyagok, cica alom ellenáll a rágás, fogó, könnyezés, folyékony, valamint bármely más típusú kárt a cica lehet próbálni. ●Erős kuka : A magas széle ezt a kuka segít a szemetet pad, ahol csökkenti a diszperziós a szemetet.A bejárat a macska alom tálca alacsonyabb, ami kényelmes veszi majd forgalomba. ●Után-értékesítés : arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb minőségű termékeket.Ha nem teljesen elégedett, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát.A kialakítás könnyű tisztán tartani a macska tiszta, illatos egyáltalán times Feature : Ez a kutya wc segíthet a vonat a kutya pisilni, valamint rendszeresen ürít a házat, anélkül, hogy a ház piszkos.Készült kiváló minőségű műanyag, tartós.A stílusos bútorok megjelenése beleolvad a lakberendezés.A félig zárt kialakítás megakadályozza, hogy a macska alom a túláradó, de megtartja a ház tiszta, minden alkalommal.A magas kerítés kialakítása megakadályozza, hogy a macska alom a kívül eső, amikor dobtak homok.Könnyen szét, tiszta, könnyű használat.műszaki adatok : Név : macska alom padmaterial : plastic Color : rózsaszín/kék/barna/green Size : 34 * 22 * 13.5 cm) Vonatkozó kutyák : alkalmas a kis, illetve közepes méretű kutyák catsnote : Mivel a különbség a kijelző, illetve a fényhatások, a tényleges színe a projekt lehet, hogy kissé eltér a szín jelenik meg a kép.Köszönöm!Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe mérési eltérés.Ez a fajta almot biztosít elegendő helyet, hogy a macskák játszani kényelmesen, pedig nagyon alkalmas kis macska vagy cica.

További részletek

Name:
cat litter pad
material:
plastic
Color:
pink/blue/brown/green
Size:
34 * 22 * 13.5cm)
Applicable dogs:
suitable for small and medium-sized dogs and cats
Due to the difference in display and lighting effects, the actual color of the project may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you! :
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
This kind of litter box provides sufficient space for cats to play comfortably, and is very suitable for small cats or kittens. :

Hasonló termékek a kategóriában