Szövetségesek, a Bőr Retina & Peptidek Javítás Éjszakai Krém: Retinaldehyde, hialuronsav, Argán Olaj. Egyik Napról A Másikra Maszk. Antioxidáns.

Szövetségesek, a Bőr Retina & Peptidek Javítás Éjszakai Krém: Retinaldehyde, hialuronsav, Argán Olaj. Egyik Napról A Másikra Maszk. Antioxidáns.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

FELGYORSÍTJA A BŐR FIATALÍTÓ EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRAEz az éjszakai hidratáló kezelés hidratálja, világítja stresszes bőr.Ez célok több jele korai öregedés, valamint gyorsítja a bőr regenerálására egyik napról a másikra.KOMPRESSZOROS AZ IDŐ-KIADÁS RETINALDEHYDE.Tokozott Retinaldehyde rendelkezik, az előnyöket Retinoidok, anélkül, hogy irritációt.A támogatott által több Peptidek, amelyek segítenek csökkenteni a megjelenése a finom vonalak, valamint a fáradtság.A MULTITASKING KRÉM, HOGY A JAVÍTÁST, MIKÖZBEN ALSZOL.Ez a retina egyik napról a másikra maszk, növeli a bőr természetes helyreállító folyamat, valamint a védelmet, frissítő tompa, sárgás bőr.Ez is smoothens a megjelenése a finom vonalak, pórusok, a bőr textúrája.MINDEN BŐRTÍPUSRA.Különösen unalmas, dehidratált bőr számára, valamint azoknak, akik az idő előtti öregedés.A SZÖVETSÉGESEK ÍGÉRET.Megfogalmazott nélkül töltőanyagok vagy potenciális bőrirritáló hatású anyag, amely veszélyeztetheti a bőr egészségét.Minden termékünk szilikon, szulfát, illetve a ftalát-mentes, kegyetlenség-ingyenes, bőrgyógyász-tesztelt — 30 napos elégedettségi garancia.Világítja unalmas, élettelen bőrre.Táplálja a kiszáradt, stresszes bőrre.Védi a bőrt a dehidrált feltételek.Anti-glikálási védelem fenntartása, friss, puha bőr.Ameliorates a megjelenése hiányosságai, finom vonalakat, ráncokat.Ajánlatok a reparatív, illetve megújítása tulajdonságai Retinol anélkül, hogy a hagyományos hatású.Tápanyagban gazdag víztározó, hogy kihasználja a bőr a legtöbb optimális javítási időszak, hogy gyógyítsa meg felüdülést hangsúlyozta, problémás bőr — javítja a megjelenését pórusméret, ragyogás, valamint a bőr textúrája.Szárítás Alkohol.Retinyl Palmitát.Szintetikus Színezékek.Szintetikus Illatanyagokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában