BATRC SYXYSM Szimuláció Víz Fű Dekoráció Mesterséges Növény, Akvárium Dekoráció Növény akvárium, Akvárium Hamis Növény, Fű (Szín : A3)

BATRC SYXYSM Szimuláció Víz Fű Dekoráció Mesterséges Növény, Akvárium Dekoráció Növény akvárium, Akvárium Hamis Növény, Fű (Szín : A3)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3484.80
Készleten:

1 A vízi növények, a magassága a levelek, ágak egyenetlen, de minden levél megtartja a vénák, hogy hozzon létre egy szép testtel hatása. Magas bázis, nem igényel műtrágya, homok, nincs szén-dioxid, használt tisztítására, valamint csökkenti az akvárium. A kézműves elhelyezett akvárium hozzá egy természetes levegőt, hogy az akvárium!Hagyja, hogy a halakat szabadon utaznak, a csodálatos szórakoztató magától értetődő. Alkalmas színes halak a tengervíz, édesvíz, illetve más környezetben transzfer szabadon között a zöld víz, növények, ami szemet gyönyörködtető. A szimulált vízi növények előnye nem deformálódik, nem fakul, s mindig olyan , és alkalmas a tereprendezés, dekoráció akváriumokban.Csak töröld le, majd öblítsd le a díszeket, meleg vízzel.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.Biztonságos mind az édesvízi, mind sósvízi aquariums Type : Akvárium Dekoráció : Szimulációs Funkciók : , de ártalmatlan, nem fakul, nem pollution Size : 45*8*27cm/17.63 a,38*9*28 cm/14.02 a,35*15*18 cm/13. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 0-1cm hiba. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában